Finance Stage per juni 2021 – Hotelprofessionals – Schiedam

Ben jij dol op cijfers? Is secuur zijn een van je goede eigenschappen? En vind jij het leuk om meerdere facetten van de Finance mee te maken? Dan is deze Finance stage zeker iets voor jou!

Tijdens deze stage heb je de kans om deel uit te maken van een gemotiveerd en jong team waarin jij als stagiair de mogelijkheid krijgt om veel zelfstandigheid te hebben. De ene dag ben je bezig om de inkoopfacturen van onze hotels in te boeken en de andere dag ben je bezig met de rapportages voor het managementteam. Elke maand ben je verantwoordelijk voor de maandafsluiting en het mede opstellen van het maandelijkse dashboard. Snel schakelen als er spoedjes tussendoor komen is dagelijkse kost. Ook ondersteun je onze Finance Manager Mayon met dagelijkse taken.

Fine Hotels & Suites is een collectie van 4 hotels genaamd Stadsvilla Mozaic, Casa Julia en Suitehotel Stadsvilla Mout en Buitenplaats de Bergse Bossen en daarnaast werken wij aan de opening van Huis Blaauwen. Allen zijn het hotels met een eigen historie. Wij geloven dat authenticiteit, een huiselijke sfeer en persoonlijke service sleutelelementen vormen van een fijn verblijf. In de hotels bieden wij mogelijkheden voor zowel overnachten als vergaderen. Onze gasten bestaan dan ook uit o.a. corporate gasten, zakelijke groepen, en daarnaast hebben we in weekenden juist heel veel leisure gasten. Dit alles zorgt voor een leuke mix en dynamische sfeer in de hotels. 

Doe jij op dit moment een opleiding in de richting van Finance en ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage in de regio van Den Haag? Dan adviseren wij je je motivatie kenbaar te maken en wie weet gaan we elkaar binnenkort ontmoeten voor een goede kop koffie! Dit vragen wij van jou;

 • HBO/WO gerelateerde opleiding, Bedrijfseconomie, Accountancy, MER of Bedrijfskunde
 • Nauwkeurigheid
 • Flexibiliteit
 • Snel kunnen schakelen, wij werken volgens een planning maar spoedjes kunnen er altijd tussendoor komen
 • De ultieme teamplayer
 • Initiatief kunnen en durven nemen
 • Representatief zijn
 • Analytisch zijn
 • Minimaal 3 dagen per week kunnen meelopen
 • Beschikbaar per juni 2021

Zo zien jouw werkzaamheden eruit:

 • Verwerken van de post
 • Inboeken van facturen
 • Voorbereiden en verrichten van betalingen
 • Verwerken van bankmutaties
 • Wekelijkse revenu reporting
 • Wekelijkse reviews reporting
 • Controle van uren personeel t.b.v.  salaris uitbetaling
 • Ondersteunen van de Finance manager bij belastingzaken, het maken van rapportages en overige adhoc taken en analyses

Dit maakt het stage lopen bij ons nog leuker;

 • Een uitdagende stage omgeving waar veel ruimte is voor zelfstandigheid en initiatief
 • Een mooie overnachting in een van onze hotels
 • Goede begeleiding, speciaal voor jou op maat gemaakt

Klik hier om te solliciteren