Helpende plus thuiszorg – Luba – Schiedam

Over de functie

Jij gaat als helpende plus aan de slag in een wijk in de omgeving van Schiedam. Je bent tijdens je routes verantwoordelijk voor persoonlijke verzorging, je dient medicatie toe en je ondersteunt je cliënten bij het eten en drinken. Vervolgens rapporteer je dit ook in het zorgplan. 

Je komt te werken in een team met een goede werksfeer waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Je werkt zelfstandig, maar je kan altijd bellen met je team en leidinggevenden op het thuiszorgkantoor. 

Via Luba Zorg kan jij zowel op flexibele basis als op basis van detachering aan de slag. We nodigen jou graag uit voor een persoonlijk gesprek met één van onze consultants om jouw wensen en behoeften in een baan in de zorg te bespreken. We bespreken hierbij ook je beschikbaarheid die jij vervolgens zelf wekelijks kan aangeven in ons planningssysteem. We komen graag met jou in contact!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een zorginstelling met meerdere locaties in Rotterdam voor ouderenzorg. Je gaat aan de slag in een prettige werkomgeving in mooi gelegen en goed bereikbare huizen. Het is een innovatieve zorgorganisatie waar liefdevolle zorg voor cliënten op de eerste plaats staat!

Vaardigheden

Functie eisen

  • Diploma helpende zorg & welzijn + medicatiemodule 302
  • Zelfstandig en flexibel ingesteld
  • Een groot empathisch vermogen
  • Communicatief sterk
  • In het bezit van eigen vervoer
Ervaring

0 tot 1 jaar

Over de werkgever

Wat wij bieden

Wat wij bieden

  • Persoonlijke begeleiding door onze intercedenten
  • Een flexibele baan met een salaris volgens CAO VVT, tussen €1.809 – €2.555 bruto per maand op basis van fulltime werk
  • Onregelmatigheidstoeslag
  • Reiskostenvergoeding

Hoe je solliciteertSnel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

Klik hier om te solliciteren