Installatiemonteur dakwerk, sanitair, verwarming, gas- enwaterleiding – wr – Schiedam

JobID = 33e0.07

Over de werkgever:

Vaste baan: CVMonteur MBO | Installaties | 2.000 – 3.500 | CVMonteur

Wij zijn een landelijk erkend installatiebedrijf.Regelmatig houden wij ons op de hoogte van de nieuwsteontwikkelingen waardoor wij een dynamisch bedrijf zijn. Wij zijndus een “totaalinstallateur”, die u op installatie-technisch gebiedvan dienst kan zijn.

Wij bieden jongemensen de kans om in ons bedrijf het vak te leren. Ook bieden weonze vaste medewerkers regelmatig bijscholingscursussen aan,waarmee we ze de gelegenheid geven zich verder te ontwikkelen en opde hoogte te blijven van de nieuwstetechnieken. 

Wat houdt defunctie precies in?:

Voor de vacatureals CV Monteur Schiedam Installaties ga je het volgendedoen: 

Ter versterkingvan ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde CV Monteur, diepast in deze rol.

Waar je als CVMonteur MBO aan moet voldoen::

Watdeze werkgever uit Schiedam jou biedt: We zoeken iemandvoor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investerenwe ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. Endaarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Overhet salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig enhangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden,ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jijkan. 
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever.Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daaromsnel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal inop Euro 2.000 tot Euro 3.500. Dit is voor een per maand, o.b.v. een40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaireregelingen. Bij deze vacature ishet mogelijk ook parttime te werken.