(Junior) Electrical Engineer – RH Marine – Schiedam

Wat ga je doen Nadat we je opgeleid en wegwijs hebben gemaakt in CAD programma’s, ga jij als (Junior) Electrical Engineer uiteindelijk verantwoordelijk zijn voor berekeningen- en ontwerpen van elektrotechnische installaties, in eerste instantie onder begeleiding van een ervaren Electrical Engineer. Je concrete taken: Het ontwerpen van bijvoorbeeld domotica/verlichtingssystemen, elektrische distributiesystemen en elektrische integratie van alle E-systemen aan boord van schepen; Je gaat ontwerpen onderbouwen met berekeningen en zorgt dat ze getoetst kunnen worden door keuringsinstanties; Je maakt specificaties voor de toe te passen materialen en componenten; Je zorgt voor de uitwerking van ontwerpen in tekeningen en technische specificaties; Je draagt zorg voor de technische ondersteuning bij de productie, de installatie en het overdragen van opgeleverde apparatuur en systemen aan o.a. de klant. Wat vragen we van jou Je hebt een (onlangs) afgeronde mbo niveau 4 of hbo-opleiding elektrotechniek (of een soortgelijke opleiding); Je hebt ervaring met het ontwerpen van elektrotechnische installaties, vanuit je opleiding en/of werkervaring; Je hebt affiniteit met maritieme elektrotechniek en bent bereid je verder te ontwikkelen in de richting van engineering; Kennis en ervaring met EPLAN, of je vindt het leuk om je dit eigen te maken; Je bent iemand die secuur en gestructureerd werkt; Goede, duidelijke communicatie, zowel schriftelijk als verbaal in het Nederlands en Engels. Wat bieden wij Een geweldig bedrijf om voor te werken met een rijke historie en een mooie toekomst, met veel aandacht voor innovatie. Je sluit aan bij een of meerdere project teams, welke aangestuurd worden door een Projectmanager. Dit kunnen zowel nieuwbouwprojecten als service- en refitprojecten van marineschepen, onderzeeboten of luxe super jachten zijn. Wat je geёngineerd hebt, kan je uiteindelijk terug zien in onze werkplaats! De collegialiteit is groot; een goede sfeer en samenwerking is onmisbaar om ons complexe werk succesvol uit te voeren. Geen project is hetzelfde en ieder project is bijzonder. Het eindresultaat is altijd een prachtig varend schip waarop alles werkt. Werk waar je trots op kunt zijn! De arbeidsvoorwaarden zijn als volgt: Een uitstekend salaris vanaf € 2.650, – bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring; 8% vakantiegeld; 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen; Een laptop en smartphone van de zaak; Flexibele werktijden; Een leuke werkomgeving met veel ruimte voor doorgroeimogelijkheden; Een vaste jaarlijkse gratificatie; Een variabele winstdeling; Een goede pensioenregeling via PMT; De mogelijkheid tot collectieve zorgverzekering bij ONVZ.

Klik hier om te solliciteren