Klantenservice Medewerker – Glasvezelbuitenaf – Caiway – Schiedam

Als Klantenservice Medewerker verloopt elke dag anders. Jij bent hét aanspreekpunt voor klanten die jou bellen met vragen of advies willen over alles wat te maken kan hebben met glasvezel. Dit kan gaan om de kosten, aansluitingsdata, advies over de juiste provider, aanmeldingen, wat te doen als zakelijke klant etc…

Als Klantenservice Medewerker krijg jij energie van het helpen van mensen en vindt het leuk om klanten zo goed mogelijk te begeleiden. Door goed te luisteren, samenvatten en doorvragen weet jij voor elk vraagstuk een oplossing te vinden. Klantvriendelijkheid en service staan hoog in het vaandel bij onze opdrachtgever. Wat de oplossing ook is, jij als Klantenservice Medewerker zorgt ervoor dat de klant met een tevreden gevoel de telefoon ophangt!

Wat breng je mee

Voor de functie van Klantenservice Medewerker moet je beschikken over de volgende punten:

  • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau;
  • Flexibel inzetbaar voor 32 tot 40 uur per week;
  • Beschikbaar tijdens kantoortijden (maandag t/m vrijdag, van 08:30 tot 17:00u). Waarvan woensdag en vrijdag een verplichting zijn;
  • Ervaring met servicegericht, telefonisch klantcontact;
  • Communicatief vaardig, analytisch ingesteld en accuraat;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat krijg je er voor terug

  • Het salaris voor de functie van Klantenservice Medewerker is vastgesteld op €11,05 bruto per uur;
  • Reiskostenvergoeding o.b.v. kilometervergoeding en 8% vakantiegeld;
  • Leuke, prettige en informele werksfeer;
  • Uiteenlopende kansen voor ontwikkeling binnen de organisatie door middel van trainingen.

Waar kom je te werken

Wil jij werken in een groeiend en dynamisch bedrijf? Voor onze opdrachtgever Glasvezel Buitenaf, een telecom-specialist op het gebied van het realiseren van glasvezel in nieuwe gebieden, zijn wij op zoek naar enthousiaste Klantenservice Medewerkers.

De ambitie van Glasvezel Buitenaf is het verzorgen van snel internet voor iedereen in Nederland. Dus niet alleen voor mensen in de grote stad, maar ook voor bewoners uitbepaalde regio’s, buitengebieden en het platteland. Zij leggen op een grootschalige manier glasvezel aan in de grond, zodat dit voor iedereen toegankelijk wordt.

Meer weten?

Wanneer het gesprek bij Careermaker voor beide partijen positief is verlopen, brengen wij je onder de aandacht bij de opdrachtgever. Daar zal een tweede sollicitatiegesprek plaatsvinden. Spreekt de functie van Klantenservice Medewerker jou aan en voldoe jij aan de gestelde functie eisen? Reageer dan via de sollicitatiebutton! Vóór vragen over de vacature kun je contact opnemen met Noortje van ‘t Sant bereikbaar op het nummer 06-82817204.

Klik hier om te solliciteren