Landmeter – Eminent Groep – Schiedam

Als landmeter maatvoerder ga je samen met je assistent verschillende soorten metingen uitvoeren vari&eumlrend van landmeetkundige metingen tot uitzetten en maatvoeren. Je fungeert als aanspreekpunt voor de uitvoering en opdrachtgever. Naast de meetwerkzaamheden op locatie zul je betrokken worden bij de verwerking van de gegevens op kantoor. Takenpakket maatvoerderlandmeterVerkrijgen van meetpunten zet deze tijdig uit in richting en hoogte en controleert de uitgezette puntenVerstrekken meetgegevens aan het projectteamHet verrichten van inmetingen m.b.v. GPSHet verrichten van landmeetkundige werkzaamheden zoals het inmeten van topografieRapporteren geconstateerde afwijkingingen van de besteksmaatvoering en meetgegevensInstrueren uitvoering m.b.t. maatvoeringHet verrichten van waterpassingenVerwerken van gegevens in AutoCad enof Microstation.

Klik hier om te solliciteren