Medewerker Klantenservice DELTA Fiber – Careermaker – Schiedam

Als Medewerker Klantenservice verloopt elke dag anders. Jij bent hét aanspreekpunt voor klanten die jou bellen met vragen over de verschillende abonnementen, administratieve zaken en technische vraagstukken. Jij krijgt energie van het helpen van mensen en vindt het leuk om klanten zo goed mogelijk te begeleiden. Door goed te luisteren, samen te vatten en door te vragen weet jij voor elk vraagstuk een oplossing te vinden. Klantvriendelijkheid en Service daar staat DELTA Fiber voor! Wat de oplossing ook is, jij als Medewerker Klantenservice zorgt ervoor dat de klant met een tevreden gevoel de telefoon ophangt.

Wat breng je mee

Voor de functie van Medewerker Klantenservice moet je beschikken over de volgende punten:

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Je bent op zoek naar een job voor 24 tot 40 uur in de week;
  • DELTA Fiber hanteert flexibele werktijden tussen 09:00u en 21:00u;
  • Je ben beschikbaar voor 2 avonden doordeweeks en om de week één weekenddag (zaterdag en of zondag);
  • Je bent beschikbaar voor een training van minimaal 2 weken;
  • Communicatief sterk en een gezonde dosis klantbegrip en geduld.

Wat krijg je er voor terug

Als Medewerker Klantenservice start je met een uurloon van € 11,05 bruto. Daar bovenop ontvang je uiteraard ook 8% vakantiegeld, vakantiedagen en reiskostenvergoeding op basis van km of volledige OV vergoeding. Daarnaast krijg je als je op zondag werkt 211% uitbetaald. Daarbij biedt DELTA Fiber jou een uitdagende functie met veel mogelijkheden voor verdere, persoonlijke ontwikkelingen (denk hierbij aan trainingen in productkennis en of nieuwe skills en extra verantwoordelijkheden zoals: Floorwalker of Vraagbaak) Rijken jouw ambities verder dan Floorwalker of Vraagbaak? Binnen DELTA Fiber gaat talent niet verloren. Er zijn genoeg mogelijkheden om door te kunnen groeien naar andere afdelingen binnen de organisatie en deze doorgroeimogelijkheden gaan vaak gepaard met mogelijkheden tot een vaste aanstelling binnen DELTA Fiber.

Waar kom je te werken

Zoek jij een nieuwe baan waarin jouw communicatieve skills onmisbaar zijn? Waarbij je zowel doordeweeks, als avonden en weekenden(waarbij je op zondag 211% wordt uitbetaald!) kan werken? Ben jij daarnaast ook op zoek naar doorgroeimogelijkheden op de lange termijn? Dan zoekt DELTA Fiber jou als Medewerker Klantenservice. Ow ja, wist je trouwens dat je bij deze functie gaat werken op de locatie van DELTA Fiber naast het Schiedam Station. Je bent dus binnen loopafstand in Schiedam centrum, de bioscoop kan je tegenover het kantoor bezoeken of je kan een lekker hapje eten afhalen bij verschillende restaurants in de buurt. Ideaal toch?

DELTA Fiber Nederland met haar merk “Caiway” is het snelst groeiende internet- en telecombedrijf van Nederland. Ze zijn gevestigd in Schiedam vlak naast het station. Met het ov ben je dus zo bij jouw nieuwe job! Je gaat hier aan het werk als Medewerker Klantenservice in een informeel en gezellig team. Als jij het eventjes niet weet, dan staan jouw collega’s altijd klaar om te helpen. Op kantoor of wanneer je thuiswerkt ook digitaal.

Je kunt jezelf ontwikkelen door het volgen van interne trainingen, je krijgt 1-op-1 coaching en je hebt doorgroeimogelijkheden in je loopbaan. Zo kan je bijvoorbeeld Vraagbaak en/of Floorwalker worden. Binnen deze functie kom je in aanraking met de nieuwste ontwikkelingen, producten en diensten in de telecom- en klantcontactbranche en ga je probleemoplossend, klantgericht en analytisch te werk. Mooi toch? Dan ben jij binnen no-time dé vraagbaak voor alle internet en televisie problemen van je vriendengroep en familie.

Meer weten?

Eerst willen we jouw natuurlijk beter leren kennen, dus solliciteer op de vacature van Klantenservice Medewerker dan geven wij jou een bel! Vóór vragen over de vacature kun je contact opnemen met Noortje van’t Sant bereikbaar op het nummer 06 82 81 72 04 of [email protected] Ook zijn wij bereikbaar op ons algemene nummer 010-444-56-40.

Klik hier om te solliciteren