Meewerkstage Marketing & Communicatie (4 mnd.) – Fource – Schiedam

Ben jij een student die bezig is met een studie op het gebied van marketing en communicatie? En wil je eens zien hoe het er in het ‘echt’ aan toe gaat? Wacht dan niet langer en reageer op deze uitdagende stageplek waarbij jij gaat meehelpen met het versterken in de markt van de naam Fource en haar vele merken.

Wat ga je doen?

Fource heeft een uitdaging. Als marktleider op het gebied van automaterialen en one stop shop voor sleutelend Nederland heeft het ontzettend veel te bieden. Maar dat betekent ook dat er vele balletjes hoog gehouden moeten worden. Toolspecial, Universal Parts, Eicher, Autobandenpartner, Mijngrossier zijn zomaar een aantal merken die we allemaal moeten laden. En als onderdeel van LKQ Europe, hebben we ook nog de opdracht meegekregen om LKQ bekend te maken in de Nederlandse markt. Jouw hulp kunnen we dus goed gebruiken.

Je komt te werken binnen het leukste team dat Fource kent, althans dat vinden de teamleden zelf. Maar serieus, marketing en communicatie is natuurlijk ook een leuk vakgebied. Het team waar je onderdeel van uit gaat maken opereert vanuit Schiedam en Hoensbroek en is verantwoordelijk voor de creatie en uitvoering van online en offline materialen. Je mag je dus van je creatiefste kant laten zien. Het leuke is: van veel van je werkzaamheden zie je zelf maar ook de markt direct resultaat. Cool toch? Ook nuttig voor de opbouw van je eigen portfolio.

Tijdens deze stage zal je je onder andere bezighouden met:

 • Het opstellen van nieuwsbrieven waarmee je onze klanten informeert over alle gave dingen die we doen;
 • Onderhoud aan onze websites zodat deze altijd up to date zijn;
 • Meedenken over onze social media uitingen;
 • Creatie van online en offline materialen;
 • Bestellen van goodies en promotiematerialen;
 • Het ondersteunen van de overige teamleden.
 • Uiteraard staan we ook open voor jouw ideeën. Jij komt immers met een frisse blik binnen dus als jij denkt dat iets anders of beter kan, dan horen we dat graag! Een proactieve aanpak wordt gewaardeerd.

  Wie is onze ideale Marketing & Communicatie stagiair?

  Voor deze stage zijn we op zoek naar een creatieve, initiatiefrijke en oplossingsgerichte stagiair. In onze complexe organisatie ga jij leren je weg te vinden en ga je ons verrassen met jouw inzichten. Dat doe je natuurlijk niet alleen, het team staat klaar om je daarin te begeleiden.

  Daarnaast heb jij:

 • MBO/HBO werk en denkniveau en volg je op dit moment een studie gericht op het gebied van marketing en communicatie
 • Interesse in de automotive sector
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Kennis van MS Word, Excel, Powerpoint, Outlook en Teams
 • Kennis van CMS systemen (zoals WordPress) en email service providers (Mailchimp en Mailplus)
 • Kennis van de werking van social media
 • Grafische kennis is een pré (Adobe Creative Suite)
 • Een gezonde dosis humor, motivatie en ben je leergierig
 • Wat mag je van ons verwachten?

  Fource is marktleider in de aftermarket in de auto-onderdelenbranche binnen de Benelux en onderdeel van LKQ, de grootste distributeur in Europa. En onze ambitie gaat verder!

  Bij ons vind je:

  een organisatie die zich onderscheidt door het breedste assortiment, een unieke online catalogus, zeer sterke logistieke dienstverlening en unieke concepten voor de markt;

  de mogelijkheid om met jouw assortiment, concepten en campagnes invloed uit te oefenen op de markt, dankzij onze stevige concurrentiepositie;

  leuke collega’s die niet alleen bereid zijn om elkaar te helpen, maar ook altijd bereid zijn om van elkaar te leren en elkaar bij te staan;

  een jong team, informele werksfeer en korte lijnen;

  de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen in jouw vakgebied.

  Solliciteren & meer informatie
  Enthousiast geworden over deze baan? Stuur ons dan je cv en motivatie via de button ‘Solliciteer’. Eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Robin de Lange via telefoonnummer 06 83 211 610.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Klik hier om te solliciteren