Ontwikkelaar – Klimaatgarant Solar – Schiedam

“Financieel sterk, doortastend met een passie voor duurzaamheid”

Een Ontwikkelaar die een bijdrage gaat leveren aan het verduurzamen van de woningmarkt. Iemand die communicatief sterk is, beschikt over een goed analytisch vermogen en initiatief toont. De Ontwikkelaar met een resultaat- en samenwerkingsgerichte houding. Een ervaren professional die het proces van woningbouwontwikkeling goed begrijpt en beschikt over een actueel netwerk van projectontwikkelaars, aannemers en gemeenten. Een Klimaatveranderaar. Iemand zoals Jij?

Jouw speelveld

Welkom bij Klimaatgarant! Als Ontwikkelaar is het jouw uitdaging om concepten te ontwikkelen waarin het energieverbruik beperkt is en de energiebehoefte zo duurzaam mogelijk wordt ingevuld. Jij bent vanaf ontwerp– en conceptfase bij woningbouwontwikkelingen betrokken en werkt in deze rol nauw samen met o.a. projectleiders, engineering en project-en salessupport.

Hoe jij van toegevoegde waarde gaat zijn?

Met jouw kennis van vastgoedontwikkeling ben jij die stevige gesprekspartner die kansen ziet. Jij bent in staat om relaties aan te gaan en te onderhouden. Jij vangt (verkoop) signalen op, begrijpt de belangen van alle stakeholders en speelt daar adequaat op in. Dit doe je door:

 • het ontwikkelen van nieuwe projecten bij bestaande en nieuwe klanten;
 • het uitdenken van technisch inhoudelijke (conceptuele) voorstellen en oplossingen inclusief de financiële onderbouwing daarvan;
 • het identificeren en adresseren van de kansen en risico’s binnen de projecten;
 • het adviseren en inzetten van technologische oplossingen naar klantvoordelen en werkbare proposities;
 • het begeleiden en actief participeren in prijsvragen en tenders, offerte trajecten, onderhandelingen en contractvorming;
 • het begeleiden en aansturen van complexe en omvangrijke woningbouwprojecten vanaf het voortraject tot realisatie (participatie in bouw-/ontwikkelteams).
 • Stap jij aan boord?

  Het enige wat je nog hoeft te doen, is de volgende stap zetten.

  Wil je eerst wat meer informatie? Mail of bel dan met Matthijs Raak (Directeur Klimaatgarant) via [email protected] of 010 4278 507.

  Maar je kunt ook op onze website kijken.

  www.ithodaalderop.nl | www.klimaatgarant.nl

  Climate for life, heb jij het in je?

  Klik hier om te solliciteren