Operationeel Manager – Fource – Schiedam

Ligt jouw focus op het optimaal laten presteren en het verbeteren en optimaliseren van de logistieke operatie? Sta jij tussen de mensen en ben je ervan overtuigd dat je door samen te werken meer bereikt? Solliciteer dan naar de functie van Operationeel Manager bij Fource Logistics.

Wat ga je doen als Operationeel Manager?

Fource Logistics verzorgt de distributie, logistiek en warehousing voor alle bedrijfsonderdelen binnen Fource. Van opslag tot voorraadbeheer en van orderpicking tot distributie van auto-onderdelen en gereedschappen. De komende jaren brengen we onze vier Nederlandse Distributie Centra onder in één Centraal Distributie Centrum (CDC) in Berkel en Rodenrijs. Als Operationeel Manager speel je een belangrijke rol in de overgang naar dit nieuwe CDC.

Als Operationeel Manager ligt je focus op het optimaal laten presteren en het verbeteren en optimaliseren van de logistieke operatie. Je doet dit samen met jouw collega-managers, supervisors en de logistieke operatie. Je staat tussen de mensen en realiseert je dat je door samen te werken meer bereikt.

Bij voorkomende operationele vraagstukken in de verschillende (deel)processen ben jij het escalatiepunt. Je bent door jouw bekwaamheid en kennis van de processen in staat de knelpunten te doorgronden en hierop efficiënt en effectief te reageren. Je pakt snel informatie op, anticipeert op vragen en stelt alles in werking om zaken geregeld te krijgen.

Tijdens een gemiddelde werkweek houd jij je bezig met het:

 • bijdragen aan de planvorming en realisatie van de logistieke operatie;
 • zijn van een klankbord voor de groep Supervisors en coacht / ondersteunt hen waar nodig;
 • voldoende zichtbaar en benaderbaar zijn voor de logistieke operatie;
 • continu bezig zijn met het verbeteren en optimaliseren van de logistieke operatie.
 • Wie is onze ideale Operationeel Manager?

  Om te komen tot het beste resultaat realiseer jij optimalisaties en verbeteringen. Je weet wie waarvoor het beste ingezet kan worden, kunt mensen in hun kracht zetten, bent duidelijk in verwachtingen, bewaakt de voortgang en maakt resultaten bespreekbaar. Je hebt een kritische blik, komt snel tot de kern en bent realistisch en pragmatisch.

  Je weet berichtgevingen vanuit het management van Fource Logistics en Fource op een juiste manier over te dragen aan de Supervisors en logistieke operatie. Bovendien weet jij hoe je draagvlak en acceptatie kunt creëren voor beslissingen en plannen. Andersom weet je ook voorstellen vanuit de logistieke operatie op een zodanige wijze te presenteren richting het management dat medewerkers zich gewaardeerd en gehoord voelen.

  Daarnaast heb jij:

 • HBO(+) werk- en denkniveau (bij voorkeur richting logistiek);
 • kennis van en inzicht in de (operationele) logistieke processen;
 • bij voorkeur kennis van en ervaring met methodes en technieken op het gebied van continu verbeteren;
 • kennis van en ervaring met operationeel leveranciersmanagement;
 • ervaring met leidinggeven.
 • Wat mag je van ons verwachten?
  Fource Logistics is onderdeel van Fource, de marktleider in de after-market in de auto-onderdelenbranche binnen de Benelux en onderdeel van LKQ, de grootste distributeur in Europa. En onze ambitie gaat verder! Daarom vind je bij ons:

 • een uitdagende rol, waarin je met het MT van Fource Logistics de toekomst mogelijk maakt;
 • een team van ambitieuze collega’s die graag samen succes boeken en mee willen ontwikkelen met Fource Logistics;
 • alle ruimte en vrijheid voor jouw ambitie, talent, inbreng en ondernemerschap;
 • een organisatie die de lat hoog legt in alles wat ze doet. Extern door een breed assortiment, unieke online catalogus, zeer sterke logistieke dienstverlening en unieke concepten voor de markt. En intern door aandacht voor onze medewerkers, open communicatie en werkomgeving waar je met plezier iedere dag naartoe komt;
 • een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, vakantiegeld (8%) en opbouw van vakantiedagen.
 • Meer informatie & solliciteren

  Enthousiast geworden over deze baan? Stuur ons dan jouw cv en motivatie via de button ‘Solliciteer’. Eerst meer informatie? Neem dan contact op met Loek Beekman, Manager Logistics Netherlands, via 06-47174658.

  Klik hier om te solliciteren