PLC engineer mr sr dynamisch merendeel intern Schiedam met Auto – CareerValue B.V. – Schiedam

De Functie:

Je komt te werken in project teams van 2 tot 6 man sterk en gaat je primair bezig houden met PLC engineering. Projecten lopen uiteen van de duur van een week tot de duur van een aantal maanden. De projecten zijn voor wisselende sectoren waaronder veel maatwerk voor speciale machinebouw. Er wordt rekening gehouden bij de projectindeling naar je eigen sterkte en wensen en er wordt zorg gedragen voor een afwisselend karakter van je projecten om het zo dynamisch en uitdagend als mogelijk te houden.

Samen met je teamgenoten en in samenspraak met de klant stel je een technisch ontwerp samen en werk je de planning uit. Daarna ga je aan de slag met de software programmering, het testen van de software en uiteindelijk het in bedrijfstellen van het product bij de klant op locatie.

Gevraagd Profiel:

– Je hebt minimaal een afgeronde MTS opleiding richting Elektrotechniek
– Minimaal 3 jaar relevante werkervaring met PLC engineering
– Je hebt goede kennis van Siemens en of Allen Bradley
– Ervaring met in bedrijfstellingen
– Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels

Arbeidsvoorwaarden:

De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, salaris is afhankelijk van je ervaring. Vast opleidingbudget. Auto, Telefoon, Laptop van de zaak.

Dienstverband:

Vast

Salaris:

2500 – 4000 euro

Specialisatie:

Software Engineer PLC

Gerelateerd:

PLC engineer, Elektrotechniek, Vacature PLC, Siemens S7, Allen Bradley, Omron, Beckoff, PLC SCADA, DCS, programmable logic controller, programmeerbare logische sturing, een elektronisch apparaat met een microprocessor

Klik hier om te solliciteren