(Project) Verhuizer – Werk Talent – Schiedam

Over de functie Als Verhuizer ben jij met jouw team verantwoordelijk voor het correct en schadevrij verhuizen van de inboedel van zowel particulieren als bedrijven. Je werkdag start op de loods met een kopje koffie. Ondertussen zal de Voorman of de Werkvoorbereider de planning van de dag doornemen. Bij vertrek controleer je de vrachtwagen en of je alle hulpmiddelen (zoals steekwagen) mee hebt. Samen met jouw team ga je de weg op, om op één of meerdere locaties aan de slag te gaan. Dit kunnen zowel particuliere als projectverhuizingen zijn. Onderdeel van het verhuizen kan zijn dat meubels gedemonteerd en weer gemonteerd moeten worden. Het is van belang dat jij weet hoe je veilig en nauwkeurig een inboedel weet te verplaatsen. Verhuisklussen beginnen meestal op tijd in de ochtend tussen half 7 en 8. Het is dan ook het streven om rond half 5 de klus geklaard te hebben. Kortom, veel afwisseling en geen dag is hetzelfde!
Wat wij bieden Een bruto maandsalaris tussen de €1700,00 en €2250,00 o.b.v. 40 uur per week (afhankelijk van ervaring);Verschillende projecten waar je op ingezet kan worden;Bij goed functioneren de gelegenheid om 32 tot 40 uur te werken per week;Wekelijkse verloning gedurende de uitzendperiode;Flexibel werk; je kan zowel parttime als fulltime aan de slag;Tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast contract bij onze opdrachtgever;Diverse doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld Verhuischauffeur met het behalen van je Rijbewijs C;Werken in een jong dynamisch team die ook uit onze talentpool komen;Standplaats: Spijkenisse/Rotterdam/Schiedam/Vlaardingen/Bergschenhoek/Zoetermeer/ Capelle aan den Ijssel.
Wat wij vragen Je hebt ervaring als Verhuizer of in de ontruiming als Ontruimer;Je beschikt over eigen vervoer om op locatie te komen (auto/brommer/elektrische fiets);Je bent in staat om fysiek werk te verrichten;Je bent representatief;Je bent in het bezit van een VOG en hebt deze niet langer dan 3 maanden geleden aangevraagd (Verklaring Omtrent Goed Gedrag);Je bent in het bezit van werkschoenen;Je spreekt vloeiend Nederlands;Je kan veilig en nauwkeurig te werk gaan.
Over het bedrijf Onze opdrachtgever is een erkend verhuisbedrijf in de regio van Utrecht/Rotterdam/Den Haag. Zij zijn voornamelijk gespecialiseerd in particuliere- en projectverhuizingen en het monteren/demonteren van allerlei spullen. De opdrachten worden gewoonlijk door heel Nederland uitgevoerd maar in dit geval zal je met name in de regio Rijnmond aan de slag gaan.

Klik hier om te solliciteren