Promotiemedewerkers gezocht: Je verdient €13,30 peruur! – careermaker – Schiedam

Bedrijfsomschrijving

DELTA Fiber Nederland is het snelst groeiendeinternet- en telecombedrijf van Nederland. De organisatie groeit inrap tempo, wat ook kansen voor jou oplevert. Je gaat hier te werkals Promotiemedewerker voor de Delta producten in Schiedam. Dit doeje in een variërende en motiverende werkomgeving, je gaat namelijksamen met je Promotie team collega’s de wijken in van Schiedam.Binnen deze functie kom je in aanraking met een gemotiveerd teamvan échte Delta Ambassadeurs. Als je op zoek bent naar een omgevingwaarin jij je communicatieve vaardigheden wilt ontwikkelen,commerciële kennis wilt uitbreiden en een flink zakcentje wiltverdienen (je verdient namelijk €13,30 bruto per uur!!) is dit deideale (bij)baan voor jou! Het is tevens een volledig nieuweafdeling, dit brengt kansen met zich mee! Je kan bijvoorbeeld bijgoed presteren doorgroeien naar een Leidinggevenderol.

Functieomschrijving

Als Promotiemedewerker voor Delta ga jij samen met jeteam in de omgeving van Schiedam en later ook omstreken aan deslag. Je gaat langs bij de bewoners thuis en gaat erachter komenhoe jij deze bewoners in beweging krijgt om over te stappen naarhet beste netwerk van Nederland; Delta Fiber. Met een training opzak en een toffe collega aan je zijde laat jij de naam Delta FiberNederland leven en bekend worden in deze wijken. Het wordt nogbeter! Ze hebben nu een “try and buy” pakket welke jij gaatpromoten bij de bewoners. De klanten kunnen voor bepaalde periodegratis gebruik maken van de diensten van Delta Fiber. Dit maakt jewerk als promotiemedewerker nog makkelijker enleuker!

Door jouw interesse in mensen en jouwgerichte en duidelijke manier van vragen stellen zorg je ervoor datjij de motivatie en beweegredenen van de potentiële klant in kaartbrengt. Je stelt vraagt je af; Hoe zorg ik voor een vertrouwensbandmet deze bewoner? Wat zijn belangrijke punten in eeninternetabonnement voor deze bewoner? Hoe krijg ik hem of haarovertuigd om het “try and buy” pakket uit te testen of zelfs eenabonnement af te sluiten voor Delta Fiber?

Functie-eisen

  • Delta hanteert flexibele werktijden tussen09:00u en 21:00u;
  • Je bent op zoek naar een jobvoor 16 tot 40 uur in de week;
  • Je bentbeschikbaar voor een training van minimaal 2 tot 5dagen;
  • Je bent communicatief sterk, je hebt eencommerciële mentaliteit en een gezonde dosisgeduld;
  • Je bent een toegankelijk persoon, steltmensen snel op hun gemak en maakt snel een connectie metmensen.

Arbeidsvoorwaarden

Als Promotiemedewerker voor Delta start je met eenuurloon van €13,30,- bruto per uur. Daar bovenop ontvang je 8%vakantiegeld, krijg je vakantiedagen en ontvang je volledigereiskostenvergoeding op basis van het OV. Besluit je met de auto,scooter of fiets te reizen, ontvang je reiskostenvergoeding opbasis van 0,19ct per km. Daarbij biedt Delta jou uiteraard eenuitdagende job met veel mogelijkheden en Delta als werkervaringstaat ook zeer goed op je CV!

Klik hier om te solliciteren