Service Technicus Industrie locatie Zeeland – FMJ Group – Schiedam

Service Technicus Industrie locatie Zeeland

Voor onze locatie FMJ E&I Zeeland in Vlissingen zijn wij op zoek naar een Service Technicus.

Als Service Technicus Industrie bij FMJ help jij onze opdrachtgevers weer op weg. Je stelt met name elektrische installaties in bedrijf en je lost storingen op, maar het kan ook voorkomen dat je assisteert bij montage- en onderhoudswerk (bijv. uitbreidingen, brandschade, waterschade enzovoorts). Technisch gezien ga jij je voornamelijk bezig houden met installaties die te maken hebben met energie en de opwekking daarvan. Ook kennis en kunde op het gebied van instrumentatie zit in je bloed.

Functieprofiel

Als “on-site ambassadeur” van FMJ ben jij representatief voor de dienstverlening en kwaliteit die de opdrachtgever van ons gewend is. In eerste instantie werk je in teamverband, echter na een gedegen inwerkperiode ga je zelfstandig aan de slag en zal je voor allerlei uitdagende situaties komen te staan.
Tevens heb je een goed besef van kwaliteit, veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu binnen de onderneming.
Een afwisselende spannende baan waar geen dag hetzelfde zal zijn!

  Functie-eisen

 Een afgeronde MBO Elektrotechniek en minimaal HBO werk- en denkniveau

 • Enkele jaren ervaring als technicus binnen de Marine en Offshore of Petrochemie
 • Bereid om regelmatig internationaal te reizen (verwacht en onverwacht)
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Zelfstandig
 • Vakkundig
 • Stressbestendig
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Flexibel
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Bereid zijn storingsdienst te lopen
 • Bedrijfsprofiel

  Bij FMJ sta je midden in het bedrijf in de breedste zin van het woord. En dat vertaalt zich in prestigieuze projecten waaraan wij werken. Wij zijn een prominente speler binnen de branche; denk aan op- en overslag, petrochemie, marine & offshore en food & pharma. Elektrotechnisch, instrumentatie en industriële automatisering, wij staan altijd voor het beste resultaat en zijn kwalitatief gedreven waarbij plezier voorop staat.

  FMJ is een platte organisatie met korte lijnen. Zelfstandig of in teamverband werken en het tonen van eigen initiatief is belangrijk. De functie en de omgeving bieden de mogelijkheid om door te groeien. Uiteraard zijn de studiemogelijkheden en de arbeidsvoorwaarden goed geregeld.

  Wat bieden wij je? 

 • Een diversiteit aan disciplines bij een gerichte klantenkring.
 • Een breed takenpakket
 • Goede doorgroei mogelijkheden
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via onderstaande link. Heb je nog vragen over deze vacature, stuur dan een mailtje naar [email protected] Wij beantwoorden graag je vragen.
  Kijk voor meer informatie op onze website www.fmj.nl.

  Klik hier om te solliciteren