Webcare Medewerker – Careermaker – Schiedam

Als Webcare Medewerker bij Caiway verveel je je nooit en krijg je de kans om veel te leren. Jij bent namelijk hét aanspreekpunt bij Caiway voor klanten die contact opnemen met de meest uiteenlopende vragen. Denk aan klantvragen over technische issues met betrekking tot internet, tv en telefonie, verhuizingen, facturen en nog veel meer. Jij helpt en adviseert klanten via WhatsApp, LiveChat en als je een creatief taaltalent bent, bestaat de mogelijkheid om dit ook te gaan doen op openbare berichten via Facebook en/of Twitter.

Je bent flexibel inzetbaar en hebt de wil om je te verdiepen in de uiteenlopende onderwerpen binnen de Telecom. Als je leergierig bent, dan ben je bij ons aan het goede adres. Je verbetert je kennis continu door de trainingen die je zal volgen, zodat jij de klant zo goed en snel mogelijk kan helpen. Dus; een uitdagende technische vraag, een wijziging in een televisie pakket of het geven van advies over het juiste product? Je formuleert een duidelijk antwoord en laat tegelijkertijd je persoonlijkheid doorschemeren.

Jij krijgt energie van het helpen van mensen en vindt het leuk om klanten tevreden te stellen en te houden. Door goed te lezen en door te vragen weet jij op elke vraag het juiste antwoord te vinden. Klantvriendelijkheid en service staan hoog in het vaandel bij Caiway. Wat de oplossing ook is, jij als Webcare Medewerker zorgt ervoor dat klanten goed geïnformeerd en tevreden het gesprek afsluiten.

Wat breng je mee

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Je zoekt een job voor 24 tot 40 uur per week en bent flexibel inzetbaar tussen 08:00 en 22:00 (dus ook in de avonden of weekenden!);
 • Ervaring bij een klantenservice of een soortgelijke functie is een pré;
 • Technische affiniteit; jij bent degene die thuis het modem aansluit of bent leergierig genoeg om jezelf dit aan te leren;
 • Analytisch bijtertje; jij weet waar je moet zoeken en zoekt tot je het vindt!;
 • Communicatief sterk en een gezonde dosis klantbegrip en geduld;
 • Creativiteit in de vorm van het aandragen van een oplossing en in schrijfstijl via de online kanalen;
 • Stevige ontwikkeldrive; wat je vandaag niet weet, weet je morgen!;
 • Je bent een goede lezer met talent voor probleemanalyse;
 • Je bent een goede multitasker; je weet overzicht te behouden wanneer je meerdere issues tegelijkertijd oplost;
 • Je hebt stiekem gezocht naar spel- of taalfouten in deze vacaturetekst.

Wat krijg je er voor terug

Als Webcare Medewerker start je met een uurloon van €11,05 bruto. Daar bovenop ontvang je ook 8% vakantiegeld, vakantiedagen en reiskostenvergoeding op basis van €0,19 ct per kilometer of volledige OV vergoeding. Daarbij biedt Caiway jou uiteraard een uitdagende job met veel mogelijkheden voor verdere, persoonlijke ontwikkelingen (denk hierbij aan trainingen, opleidingen en extra verantwoordelijkheden) binnen een hele gezellige en open werksfeer!

Waar kom je te werken

DELTA Fiber Nederland met haar merk “Caiway” is het snelst groeiende internet- en telecombedrijf van Nederland. De organisatie groeit in rap tempo, wat ook kansen voor jou oplevert. Ze zijn gevestigd in Schiedam vlak naast het station. Met het OV ben je dus zo bij jouw nieuwe job! Je gaat hier te werk als Online Klantenservice Medewerker in een open en gezellig team. Je kunt jezelf ontwikkelen door het volgen van interne trainingen, je krijgt 1-op-1 coaching en je hebt mogelijkheden om verder te komen in je loopbaan. Binnen deze functie kom je in aanmerking met de nieuwste ontwikkelingen in de telecom- en klantcontact branche en ga je probleemoplossend, klantgericht en ondersteunend te werk.

Meer weten?

Wanneer het gesprek bij Careermaker voor beide partijen positief is verlopen, brengen wij je onder de aandacht bij de opdrachtgever. Daar zal een tweede sollicitatiegesprek plaatsvinden. Spreekt de functie van Webcare Medewerker jou aan en voldoe jij aan de gestelde functie eisen? Reageer dan via de sollicitatiebutton! Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Noortje van’t Sant, bereikbaar op het nummer 06-82817204 of via de mail bereikbaar op [email protected]

Klik hier om te solliciteren