Administratief Medewerker – Careermaker – Schiedam

Wij zijn op zoek naar dé Order Entry Medewerker. Allereerst word je verantwoordelijk voor het verwerken van FTTH (glasvezels) orders. Mocht je dit onder de knie hebben, dan zal jij je uiteindelijk ook gaan bezig houden met andere soorten orderverwerkingen van nieuwe- en bestaande klanten. Denk hierbij aan de volgende taken; nieuwe klantenaanmeldingen doorvoeren, verhuizingen verwerken, klanten nabellen bij incomplete order, het porteren van telefoonnummer (overname telefoonnummer). Ten alle tijden zal het gaan om complexe orders waarbij je geconcentreerd en nauwkeurig dient te werken. Later zal je ook verantwoordelijk worden voor het coax-signaal, na-aansluitingen bij klanten die geen aansluiting hebben, ordercontroles en verwerking van actielijsten met diverse mutaties. De functie bestaat dus voornamelijk uit complexe administratie met een klein gedeelte telefonisch klantcontact.

Wat breng je mee

Als Order Entry Medewerker moet je voldoen aan de volgende eisen:

  • MBO 4/HBO werk- en denkniveau;
  • 32-40 uur per week beschikbaar (werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur);
  • Ervaring met (complexe) administratie is een pré, bij voorkeur in de telecombranche;
  • Je kunt geconcentreerd/accuraat werken en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen;
  • Je bent analytisch ingesteld; (oprechte interesse in jouw manier van handelen)
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;

Wat krijg je er voor terug

Als Order Entry Medewerker start je met een uurloon van € 11,05 bruto. Daar bovenop ontvang je uiteraard ook 8% vakantiegeld, vakantiedagen en reiskostenvergoeding op basis van een km-vergoeding. Daarbij biedt Caiway jou uiteraard een uitdagende job met veel mogelijkheden voor verdere, persoonlijke ontwikkelingen binnen een hele gezellige en uitnodigende werksfeer!

Waar kom je te werken

DELTA Fiber Nederland met haar merk “Caiway” is het snelst groeiende internet- en telecombedrijf van Nederland. De organisatie groeit in rap tempo, wat ook kansen voor jou oplevert. Ze zijn gevestigd in Schiedam vlak naast het station. Met het OV ben je dus zo bij jouw nieuwe job! Je gaat hier te werk als Order Entry Medewerker in een open en hardwerkend team. Binnen deze functie ga je probleemoplossend, accuraat en analytisch te werk.

Voor Caiway zijn we op zoek naar administratieve toppers! Ben jij bekend met complexe orderverwerking? Ben jij pro actief en analytisch sterk? Lees dan snel verder!

Meer weten?

Solliciteer snel! Wij zullen van de reacties een selectie maken en indien wij een match zien met jouw profiel, zullen wij jou uitnodigen voor een digitale kop koffie bij Careermaker. We vertellen jou dan graag via een videocall meer over Caiway, de functie van Order Entry Medewerker, de procedure en over jouw kansen. Je kunt solliciteren door te klikken op de ‘solliciteerbutton’. Mocht je nog vragen hebben omtrent de vacature neem dan even contact op met Noortje van’t Sant middels het telefoonnummer 010-4445640.

Klik hier om te solliciteren