Administratief Medewerker – careermaker – Schiedam

Bedrijfsomschrijving

DELTA Fiber Nederland met haar merk “Caiway” is hetsnelst groeiende internet- en telecombedrijf van Nederland. Deorganisatie groeit in rap tempo, wat ook kansen voor jou oplevert.Ze zijn gevestigd in Schiedam vlak naast het station. Met het OVben je dus zo bij jouw nieuwe job! Je gaat hier te werk als OrderEntry Medewerker in een open en hardwerkend team. Binnen dezefunctie ga je probleemoplossend, accuraat en analytisch tewerk.

Voor Caiway zijn we op zoek naaradministratieve toppers! Ben jij bekend met complexeorderverwerking? Ben jij pro actief en analytisch sterk? Lees dansnel verder!

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar dé Order Entry Medewerker.Allereerst word je verantwoordelijk voor het verwerken van FTTH(glasvezels) orders. Mocht je dit onder de knie hebben, dan zal jijje uiteindelijk ook gaan bezig houden met andere soortenorderverwerkingen van nieuwe- en bestaande klanten. Denk hierbijaan de volgende taken; nieuwe klantenaanmeldingen doorvoeren,verhuizingen verwerken, klanten nabellen bij incomplete order, hetporteren van telefoonnummer (overname telefoonnummer). Ten alletijden zal het gaan om complexe orders waarbij je geconcentreerd ennauwkeurig dient te werken. Later zal je ook verantwoordelijkworden voor het coax-signaal, na-aansluitingen bij klanten die geenaansluiting hebben, ordercontroles en verwerking van actielijstenmet diverse mutaties. De functie bestaat dus voornamelijk uitcomplexe administratie met een klein gedeelte telefonischklantcontact.

Functie-eisen

AlsOrder Entry Medewerker moet je voldoen aan de volgendeeisen:

  • MBO 4/HBO werk- endenkniveau;
  • 32-40 uur per week beschikbaar(werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00uur);
  • Ervaring met (complexe) administratie iseen pré, bij voorkeur in de telecombranche;
  • Jekunt geconcentreerd/accuraat werken en je hebt een grootverantwoordelijkheidsgevoel endoorzettingsvermogen;
  • Je bent analytischingesteld; (oprechte interesse in jouw manier vanhandelen)
  • Je beheerst de Nederlandse taaluitstekend in woord en geschrift;

Arbeidsvoorwaarden

Als Order Entry Medewerker start je met een uurloonvan € 11,05 bruto. Daar bovenop ontvang je uiteraard ook 8%vakantiegeld, vakantiedagen en reiskostenvergoeding op basis vaneen km-vergoeding. Daarbij biedt Caiway jou uiteraard eenuitdagende job met veel mogelijkheden voor verdere, persoonlijkeontwikkelingen binnen een hele gezellige en uitnodigendewerksfeer!

Klik hier om te solliciteren