Civiel werkvoorbereider – Eminent Groep – Schiedam

Je komt te werken onder leiding van een ervaren projectleider. Samen met je teamgenoten ben je medeverantwoordelijk voor het opgeleverde eindproduct en het financi&eumlle resultaat. Daarnaast word je gemotiveerd om je collega tekenaars en beginnend bestekschrijvers te begeleiden of coachen. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid dusJe komt terecht in een erg dynamische rol met veel verantwoordelijkheid. Samen met met de opdrachtgevers ondersteun je omtrent complexe vraagstukken vanaf initiatiefase advies ontwerp bouw tm beheer. Je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de op te leveren producten en diensten en uiteraard de klanttevredenheid. Je bent op het gebied van werkvoorbereiding een alleskunner en overzie je alle fases van het proces rondom de werkvoorbereidingHoe zien je werkzaamheden eruit en waar ga je je mee bezighoudenOntwerp &amp advisering rondom toe te passen groenvoorzieningenJe maakt ramingen voor voorlopig &amp definitief ontwerp alsook aanneemsomramingen&nbspJe neemt deel aan overleg met verschillende interne en externe belanghebbenden&nbspOpstellen van verslagen rapporten en brieven de administratieve beslaglegging&nbspCorrecte verwerking van de documentatie binnen projectdossier &amp digitale mappen

Klik hier om te solliciteren