Constructiewerker monteur – Actief Techniek BV – Schiedam

Voor een groot project in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar goede WTB monteurs/sleutelaars. Je bent samen met jouw team verantwoordelijk voor het onderhouden, reviseren, demontage en montage van diverse productielijnen, flensverbindingen, afsluiter systemen en appendages. De werkzaamheden vinden plaats in een grote industriële omgeving.
Als monteur/sleutelaar heb je 2 rechterhanden en een goed technisch inzicht, daarnaast heb je oog voor de veiligheid van jezelf en je collega’s. Je werkt altijd volgens de voor het werk opgestelde protocollen. Tekening lezen is voor jou geen probleem. Je bent resultaatgericht, initiatiefrijk en verantwoordelijk. Je werkt zelfstandig, in tweetallen of in groepsverband. Je hanteert net zo gemakkelijk een steek/ringsleutel als een slijptol. Je bent ook bereid om ondersteuning te bieden aan het team waar dat nodig is.
Het werk vindt plaats tijdens een onderhoudstop. Alle voorkomende reparatie-, onderhouds- en revisiewerkzaamheden op mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gebied dienen te worden uitgevoerd. Je voelt je verbonden met de opdracht en bent vastberaden om de klus te laten slagen.
Na afloop van deze opdracht zal er een vervolgplanning plaatsvinden op een ander project. Zo creëren we een afwisselende baan met elke keer weer een nieuwe uitdaging.

De ideale kandidaat…
– Heeft aantoonbare relevante werkervaring
– Heeft geen 8-5 mentaliteit (flexibel instelling)
– Heeft technisch en ruimtelijk inzicht
– Kan tekening lezen
– Beschikt over een geldig certificaat VCA
– VVL is een prè (Veilig Verplaatsen van Lasten)
– WFPr is een prè (Werken met Flenzen volgens Protocol)

Ben jij de geschikte vakkracht voor deze functie? Schroom dan niet en neem direct contact met ons op! Wij gaan graag persoonlijk met jou het gesprek aan om de mogelijkheden tot deze en/of andere vacatures te bespreken. Wij zijn rechtstreeks bereikbaar op telefoonnummer 010 – 3027422. Of per mail via [email protected]

Ook wanneer je niet volledig aan het gevraagde profiel voldoet gaan we graag met jou in gesprek. Mogelijk heb je werkervaring als flensmonteur, assemblagemedewerker, automonteur, montagemedewerker of als een andere technicus. Dan beschik je over een goede basis om ook aan de slag te kunnen als WTB monteur.

Wat vragen wij van je:

VCA
Aantoonbare ervaring in de gewenste richting

Wat wij jou bieden:

Voor deze allround baan in de WTB techniek kun je rekenen op een uitstekend salaris. Afhankelijk van je ervaring en kwalificatieniveau kun je rekenen op een maandsalaris vanaf € 2.088,- tot maximaal €3.169,- met daarbij uiteraard een volledige reiskostenvergoeding en afdracht in het pensioenfonds.
Actief Techniek gaat voor duurzame inzetbaarheid, het ontwikkelen van jou als individu is wat ons betreft een kerntaak in jouw loopbaan.

Klik hier om te solliciteren