Control systems Network Specialist Fulltime ProfessionalsNederland – Huisman – Schiedam

Ben jij een Control Systems Network Specialist en ben jij ‘equipped for impact’?

Wil jij als Control Systems Network Specialist onderdeel zijn van een team van innovators dat wereldwijd actief is? En beschik jij over wat nodig is om impact te maken? En heb je een bachelor, bij voorkeur in een technisch vakgebied (zoals Mechanical, Electrical engineering of Maritime), netwerkkennis (denk aan Switches, Routers, Firewalls, VLAN’s, VPN’s) en kennis van Windows 7 en 10 en Linux (DHCP, DNS, Samba, KVM, Asterisk)? Interesse? Lees dan verder. Misschien hebben wij wel de baan als Control Systems Network Specialist die je zoekt.

Eerst willen we onszelf even kort voorstellen.

Aangenaam, wij zijn Huisman. Wij ontwikkelen ‘step changing’ technische oplossingen en vertalen deze naar het ontwerpen en bouwen van de grootste construction equipment. Al decennia werken we over de hele wereld voor de sectoren offshore wind, geothermie, olie & gas, recreatie en civiele werken. We ontwerpen en produceren in-house en leveren onze turn-key producten aan klanten over de hele wereld. Klanten kiezen voor ons vanwege onze ondernemersgeest, vaardigheden, betrouwbaarheid en innovatieve oplossingen. Voorbeelden? Wat denk je bijvoorbeeld van onze HM100 Land Drilling Rig? Kom je ook voor Huisman werken? Zorg dan dat je klaar bent om impact te maken. Met andere woorden: verras ons, onze klanten en… jezelf!

“Het ontdekken van nieuwe mogelijkheden in duurzame energie geeft betekenis aan mijn werk.”

Korneel van der Meer, Product Manager

We vragen veel van je, maar we hebben ook veel te bieden.

Een uitdagende functie waarin je je horizon kunt verbreden binnen een levendige en internationaal opererende organisatie met mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Je wordt onderdeel van een dynamische en professionele organisatie waar innovatie, kwaliteit, flexibiliteit centraal staan om onze bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Naast onze inspirerende werksfeer bieden we een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, afgestemd op jouw achtergrond en ervaring.

Wat ga je doen als je aan de slag gaat als Control Systems Network Specialist bij Huisman?

Als Control Systems Network Specialist ben je verantwoordelijk voor de Commissioning van apparatuur, mogelijk op locatie, tijdens de commissioning-fase van een project. Je gaat:

 • Netwerk en netwerkapplicatie-standaardisatie instellen, onderhouden en documenteren
 • Netwerktechnologieën onderzoeken en testen en advies uitbrengen over het toepassen van deze technologieën in de apparatuur van Huisman
 • After-sales service bieden aan klanten
 • Configuraties voor netwerkapparatuur voorbereiden waar nodig

Benieuwd of jij ‘equipped for impact’ bent? Dan ben jij als Control Systems Network Specialist:

 • Nauwkeurig, je hebt oog voor detail
 • In staat om je snel aan te passen aan nieuwe eisen en goed in het stellen van prioriteiten
 • Flexibel en creatief
 • Analytisch en je werkt graag systematisch
 • Proactief en overtuigend
 • Resultaat- en klantgericht
 • Bereid tot reizen

Ten slotte nog enkele praktische zaken waar je ook over moet beschikken:

 • Een EU-paspoort/geldige werkvergunning voor Nederland;
 • Een praktische instelling en een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Nog steeds geïnteresseerd? Klinkt dit als iets voor jou?

Solliciteer online voor de functie Control Systems Network Specialist door verder naar beneden te scrollen en daar te solliciteren.

We zijn benieuwd welke impact jij gaat maken!

Wil je meer informatie of zoek je iets dat beter bij je past?

Neem contact met ons op via ons contactformulier voor meer informatie over de functie of bekijk onze andere carrièremogelijkheden op deze website

Klik hier om te solliciteren