Medewerker Service Orders – Klimaatgarant Solar – Schiedam

‘’Gestructureerd & nauwkeurig’’

 Jij bent de verbindende schakel tussen de afdeling Technische Helpdesk en de Planning. Met je scherpe blik en je nauwkeurigheid zorg jij ervoor dat servicetickets volledig zijn en opgevolgd kunnen worden. Een dynamische omgeving waarin een beroep gedaan wordt op je flexibele instelling, daar voel jij je thuis. Jij wordt enthousiast van het idee dat mede door jouw inbreng de service goed kan verlopen. Aangenaam “Toekomstschepper”.

Jouw speelveld

Je komt te werken binnen het team van de afdeling Service. De afdeling Service bestaat uit de teams Technische Helpdesk, Service Buitendienst/Planning en Monitoring. Samen met je collega’s zijn jullie het kloppende servicehart van onze organisatie. Waarbij service- en klantgericht werken topprioriteit is.

Hoe jij van toegevoegde waarde gaat zijn?

Als Medewerker Service Orders ben je verantwoordelijk voor de verwerking van de binnen gekomen service tickets. Je begrijpt het proces van ticketverwerking en de samenhang met de afdeling planning. Door jouw inbreng breng je overzicht en structuur aan en loopt de verwerking op rolletjes. Dit doe je door:

 • Het aanmaken van serviceorders vanuit de technische helpdesk;
 • Het controleren, aanvullen en opvragen van ontbrekende informatie bij collega’s en installateurs;
 • De voorraad te checken en bij te houden en zo nodig bij te bestellen;
 • Tickets klaar te zetten voor de service planning;
 • Inbedrijfstellingsorders aan te maken.
 • Stap jij aan boord?

  Het enige wat je hoeft te doen is de volgende stap te zetten.

  Wil je eerst wat meer informatie? Mail of bel dan met Charlotte Christis (Manager Service) via [email protected] of 010 4278 507.

  Maar je kunt ook op onze websites kijken.

  www.ithodaalderop.nl | www.klimaatgarant.nl

  Climate for life, heb jij het in je?

  Klik hier om te solliciteren