Monteur GasWaterElektra AVP of VP – Eminent Groep – Schiedam

Als Monteur kom je te werken bij een professioneel bedrijf met uitdagende projecten op regionaal niveau. Vanwege het aantrekken van grote projecten zijn ze momenteel op zoek naar verdere uitbreiding van hun team. Ze werken er met een informele sfeer je werkt hier in een hecht team met aandacht voor persoonlijke aandacht.&nbspAls Monteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van montagewerkzaamheden en als je een senior monteur bent ben je daarnaast ook verantwoordelijk voor het geven van werkinstructies aan junior en medior monteurs.&nbspJe werkt als Monteur zeer zelfstandig met vaste collega&rsquos en je zorgt dat de klus geklaard wordt. Bij sommige afdelingen krijg je wekelijks een planning en bij andere afdelingen krijg je je werkzaamheden op projectbasis.&nbsp&nbspBij montagewerkzaamheden kan je denken aan&nbspAls monteur verricht je werkzaamheden betreffende het voorbereiden het leggen en verbinden van transport- en distributiesystemen voor gas en water zoals drinkwaterleidingen en gasleidingen naar zowel woningen als bedrijfsgebouwenJe verricht ook het noodzakelijk onderhoudDe werkzaamheden zijn nieuwbouw en sanering van hoofd- en dienstleidingenVoorbereiding tekening lezen kabel trac&eacute uitzetten en markeren de ligging van de kabels en leidingen lokaliserenAanleggen en aansluiten van diverse transport leidingen voor zowel gas- en waterleidingenAanleg van hoofd- en dienstleidingen ten behoeve van nieuwbouwplannenRenovatie van netten in bestaande bebouwing en omleggingen in verband met de aanleg van wegen en bebouwingNa afloop van de werkzaamheden de omgeving in oorspronkelijke staat terugbrengenDe administratieve afhandeling van de verrichte werkzaamhedenContact onderhouden met de bewoners en hun informeren wanneer nodigGoed contact onderhouden met de uitvoerder en dagelijks rapporteren over de werkzaamheden.

Klik hier om te solliciteren