Parkeercontroleur, Gemeente Den haag – Randstad – Schiedam

JobID=10.0.13

Wij zijn op zoek naar toezichthouders Scanteam voor de Gemeente Den Haag. Wij zoeken kandidaten die graag het goede voorbeeld geven. Voor deze functie is het wel belangrijk dat je ook in de avonden en in het weekend beschikbaar bent.

wat bieden wij jou

  • Uurloon van €11.80 bruto per uur
  • Reiskosten 0,09ct per KM. (ook met ov.)
  • Onbeperkt toegang tot ons (online) trainingsaanbod
  • Een opdracht tm. feb 2022 met kans op verlening

wie ben jij

Als toezichthouder bij het scanteam houd jij je bezig met het controleren van en toezicht houden op de gemeentelijke parkeerverordening. Heeft iemand zijn auto geparkeerd zonder te betalen, dan wordt een naheffingsaanslag opgelegd, ook wel parkeerbon genoemd. In Den Haag doen we dit door middel van het scannen van de kentekens van de geparkeerde voertuigen. Daarnaast heb je/ben je;

  • Minimaal een MBO 3 diploma
  • Communicatief vaardig
  • Een rijbewijs
  • Stratenkennis van Den haag en graag buiten
  • Integer en groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Computervaardig

wat ga je doen

Je bestuurt een scanauto en scooter. Met de scanauto scan je de kentekens om te controleren of auto’s een parkeervergunning hebben of betaald hebben via de automaat of een parkeerapp. Het is mogelijk dat de scans onduidelijke zijn. Je krijgt dan een bericht door om naar een situatie op straat te gaan met de scooter. Jij beoordeelt deze situatie en vervolgens leg jij zelf met een handcomputer een naheffingsaanslag op. Daarnaast werkt je achter de deskforce. Via dit systeem worden de scans gecontroleerd aan de hand van de beelden. Je corrigeert de situaties, die niet bekeurd hoefden te worden of je stuurt de scooter alsnog langs om de situatie op straat nog een keer te beoordelen.

waar ga je werken

Gemeente Den haag

Interesse en heb je de gevraagde ervaring? Reageer snel, maar uiterlijk 25 januari 12.00 uur. Solliciteer via de sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Voeg bij “Waarom ben je geschikt” een korte maar krachtige toe. Je motivatie sturen we mee naar gemeente Den Haag.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees hier meer…