Parttime Schoonmaakmedewerker Schiedam – VLS Schoonmaak – Schiedam

 

VLS is met haar 40 jarig bestaan, landelijk netwerk en sterke positie binnen de Nederlandse schoonmaakbranche een belangrijke speler. VLS is trots op haar prominente rol als groot werkgever en ook het resultaat: Schoonhouden. Dankbaar werk dat met plezier, kwaliteit en zorg gedaan wordt door onze 1500 medewerkers. Het is de basis van ons succes, de professionaliteit en expertise van VLS. Daarom doen vele tevreden klanten elke dag weer een beroep op onze diensten.

Buiten schoonmaken ben jij als persoon van groot belang binnen VLS Schoonmaak! Daarom zoeken wij jou voor deze functie. Wij bieden naast leuke collega’s ook werk volgens goede arbeidsomstandigheden. “Gewoon lekker schoon” is ons motto en dat willen we samen met jou in stand houden.

VLS is op zoek naar een gedreven en enthousiaste medewerker die voor 6 uur per week schoonmaakwerkzaamheden gaat uitvoeren. De schoonmaakwerkzaamheden vinden plaats op een locatie in Schiedam op maandag, woensdag en vrijdag van 18:00 tot 20:00. Ben je geïnteresseerd bel ons of vul onderstaand sollicitatie formulier in. 

Wil je meer informatie, neem dan telefonisch contact op met mevrouw H. Koster via

Klik hier om te solliciteren