Project Engineer – Service – Connetix – Schiedam

Als Project Engineer bekleed je een verantwoordelijke functie binnen de serviceafdeling. Wanneer een nieuwe machine geleverd is aan klant, komt er een tijd dat hier onderhoud aan gepleegd moet worden of onderdelen vervangen moeten worden. Hier kom jij als Project Engineer – Service in beeld. Dit houdt in dat je:aanvragen van klanten in behandeling neemt en een inventarisatie maakt;uitzoekt welke onderdelen de klant nodig heeft en deze besteld als ze niet voorradig zijn;een plan maakt over de montage van de bestelde onderdelen door de monteurs;offertes opstelt en servicecontracten opmaakt;het logistieke proces monitort zodat de klant krijgt wat hij besteld heeft;manuals opstelt voor de installatie van de spare parts.Daarnaast zijn ze ook bezig met het opzetten van een online trainingstool voor hun klanten. Met jouw technische inzicht zul je hier ook betrokken bij zijn.

Klik hier om te solliciteren