Senior Sales Foodie – Facilicom-group – Schiedam

Functieomschrijving

Ben jij de ervaren salesmanager die volop kansen ziet om mee te bouwen aan een nieuwe wereld van eten & drinken op de werkplek? Schakel je gemakkelijk met diverse opdrachtgevers en weet je een sterk en verrassend voorstel neer te leggen? Lees dan snel verder!

De wereld verandert snel en daarmee ook de manier waarop we kantoren gaan gebruiken. Dit heeft impact op het traditionele bedrijfsrestaurant. Met Food&i treden we buiten de gebaande paden van de markt. In ons vernieuwende concept komen individuele behoeften van gasten écht centraal te staan.

Bij Food&i maken we food with impact. Impact op onze gasten, op onze planeet, maar ook op elkaar. Van het kunnen maken van bewuste en transparante keuzes tot het gastvrij en bevlogen bedienen van onze gasten. Hoe we dit doen? Daar kom jij als Senior Sales Foodie in beeld, want impact maken we mét elkaar.​ Ons team is betrokken bij elke stap en daagt elkaar uit om net dat tikkeltje meer te doen. Nog meer impact maken!

Als Sales Foodie ben je het gezicht van Food&i in de markt; je maakt indruk, inspireert, prikkelt en gaat links, waar anderen rechts gaan. Je ziet, creëert en benut kansen en bewaakt onze authenticiteit. Met jouw energie en vermogen om anderen te inspireren zorg je voor “rumoer”en zichtbaarheid in de markt. Jouw aanpak? Interesse wekken, vroegtijdig aan tafel zitten, buiten de gebaande paden van de markt gaan. Je weet de vraag van de klant niet alleen uitstekend te doorgronden; met jouw kennis, out-of-the box manier van denken en vernieuwende inzichten laat je (potentiele) klanten nog meer nadenken over de nieuwe wereld van eten & drinken. Zowel kleinere offertes als (grote) tenders zet je middels concrete, impactvolle Food&i voorstellen om in mooie nieuwe partnerships!

Jouw werkzaamheden bestaan uit het opstellen van salesplannen, het samenstellen van een bid-book en genereren en opvolgen van leads. Je bent continu bezig met het uitbouwen van je netwerk. Salestrajecten voer je geheel zelfstandig, van a tot z, uit, waarbij je in het proces nauw samenwerkt met je collega’s. Immers, impact maken we met samen. Als echt F&B specialist volg je ontwikkelingen op de voet, je zorgt voor kennisdeling en participeer je in multidisciplinaire projecten.

Kortom, met passie, creativiteit, ondernemerschap en gevoel voor foodbeleving en -trends, vervul je een cruciale rol in het verder uitbouwen van ons vernieuwende concept!

Wat je krijgt

Je kunt rekenen op een dynamische en professionele werkomgeving binnen Facilicom Group, de grootste Facilitaire dienstverlener van Nederland. Je komt terecht in een start-up omgeving, met veel ruimte voor jouw inbreng, maar dan wel onder de vleugels van de groep. Maar er is meer:

 • Een mooi salaris;
 • Een leaseauto, laptop en mobiele telefoon;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
 • De mogelijkheid om flexibel te werken, vanuit het hoofdkantoor te Schiedam, thuis of bij de klant;
 • Een werkgever die aandacht heeft voor jou, jouw mening en voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Een werkgever met een sterke maatschappelijke drive.
 • Wie je bent

  Als bevlogen Senior Sales Foodie ken je alle trends en ontwikkeling op het gebied van eten & drinken. Je beschikt over een aanstekelijk enthousiasme, bent stressbestendig en voelt je vrij in het geven van je out-of-the-box mening. Naast actief netwerken en zorgen voor reuring in de markt, zorg je zelf ook voor het gestructureerd en accuraat uitwerken van de voorstellen en contracten. Je staat graag met je voeten in de klei en kan goed meedenken én omdenken.

  Je beschikt over:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Meer dan 5 ervaring in een vergelijkbare commerciële functie, waarbij je tevens meerjarige F&B en/of vergelijkbare contracten (qua dienstverlening en complexiteit) afsloot;
 • Sterke aantoonbare culinaire-/F&B affiniteit.
 • Ben jij de gedreven en ervaren Senior Sales Foodie die wij zoeken? Kun jij niet wachten om mee te bouwen aan Food&i? Reageer dan snel via de sollicitatieknop!

  Voor meer vragen, neem je contact op met Merel Festraets.

  Klik hier om te solliciteren