Service Engineer – Klimaatgarant Solar – Schiedam

‘’Zelfstandig, service- en oplossingsgericht’’

Een Product Specialist van onze Service Buitendienst. Dat ga jij worden. Gaaf toch? Je bent op zoek naar een zelfstandige functie en je vindt het leuk om service- en oplossingsgericht aan het werk te zijn. Ben jij pas tevreden als de klant dat ook is? Dan ben jij mogelijk de ‘Toekomstschepper’ die wij zoeken! Ben je ervaren als Service Engineer? Dat is zeker mooi meegenomen, maar een juiste mind-set en een goed logisch denkvermogen is belangrijker!

Jouw speelveld

Welkom op de afdeling Service Buitendienst! Deze afdeling valt samen met de afdeling Klant Contact Center en Monitoring onder het onderdeel Service. Samen met jouw collega’s zorg je voor een optimale servicebeleving bij onze klant. Jullie zijn werkzaam door heel het land. Om onze ambities in heel Nederland waar te maken is er ruimte voor nieuwe collega’s.

Hoe jij van toegevoegde waarde gaat zijn?

De redder in nood. Dat ben jij! Je draagt zorg voor het juist functioneren en presteren van onze producten. Steeds opnieuw ben jij de binnengekomen storingsmeldingen de baas. Met jouw vindingrijkheid en creativiteit zorg je dat het probleem wordt opgelost. Dit doe je door:

 • Verantwoordelijkheid te nemen voor het eindresultaat waarbij je onderaannemers (zoals installateurs) op locatie opleid en instrueert;
 • Het delen van jouw kennis en praktijkervaring uit het veld breng je ook de interne helpdesk naar een hoger plan;
 • De organisatie en de klant op een juiste manier te adviseren;
 • Te zorgen voor een optimale dienstverlening. Je werkt overdag, maar zorgt er samen met je collega’s in de storingsdienst voor dat onze klanten ook op andere tijden op ons kunnen rekenen.
 • Stap jij aan boord?

  Het enige wat je hoeft te doen is de volgende stap te zetten.

  Wil je eerst wat meer informatie? Mail of bel dan met Marco van Putten (Teamleider Service Buitendienst) via [email protected] of 010 4278 507. Maar je kunt ook op onze websites kijken.

  www.ithodaalderop.nl | www.klimaatgarant.nl

  Climate for life, heb jij het in je?

  Klik hier om te solliciteren