SERVICE ENGINEER | maakindustrie – Fuse Engineering – Schiedam

Client DetailsDit MKB-Bedrijf is een opererende leverancier van verschillende systemen. Met gebruiksklare tot complexe oplossingen zijn ze sinds 1950 een serviceorganisatie die haar klanten wereldwijd technische diensten verleent. Zij zijn enorm ambitieus en werken er ongeveer vijftig techneuten die er met enorm veel plezier werken!Door binnenkomende projecten is de organisatie in omgeving Schiedam op zoek naar een Service Engineer die bij een financieel gezond bedrijf aan de slag wil waarbij de familiaire sfeer hoog in het vaandel staat.DescriptionService Engineer – FunctieomschrijvingJij bent verantwoordelijk voor preventief en correctief onderhoud en werk je aan pompen, schakelkasten en nog veel meer.Jij bent verantwoordelijk voor het onderhouden van deze installaties en zoek jij defecten en storingen op om deze op te lossen en voer je verbeteringsprojecten uit.Jij bent de ambassadeur en lever jij een positieve bijdrage aan ontwikkeling en optimalisatie van deze systemen, waardoor de klanten enorm tevreden met jou zijn.ProfilesService Engineer – ProfielJij beschikt over een afgeronde MBO4-opleiding richting Elektrotechniek, Mechatronica, Industriële Automatisering of WerktuigbouwkundeJij beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functieJij spreekt zowel de Nederlandse, als de Engelse taalOfferService Engineer – AanbodEen aantrekkelijk bruto jaarsalaris van € 50.000 euro, afhankelijk van kennis en ervaring28 vakantiedagen, waardoor jij genoeg tijd hebt om uit te rustenReiskostenvergoeding, waardoor jij zonder zorgen van A naar B kanVeel ruimte voor ontwikkeling, want investeren in medewerkers vinden zij enorm belangrijkEen pensioenvrije regeling om jou te verzekeren van een gezonde financiële toekomst, zodat jij zorgeloos je toekomst tegemoet gaatDeze vacature wordt beheerd door Cengiz & Davey

Klik hier om te solliciteren