Service Technicus E&I Marine & Offshore locatie Zeeland – FMJ Group – Schiedam

Service Technicus E&I Marine & Offshore locatie Zeeland

Vlieg jij voor FMJ de hele wereld over?
Als Technicus E&I Marine & Offshore bij FMJ E&I Zeeland help jij onze opdrachtgevers weer op weg. Of beter gezegd “op zee”. Jouw werk speelt zich namelijk vooral af op schepen en booreilanden, binnen zowel nationale als internationale wateren. Hier stel jij met name elektrische installaties in bedrijf en los je storingen op. Maar kan het ook voorkomen dat je assisteert bij montage- en onderhoudswerk (bijv. uitbreidingen, brandschade, waterschade enzovoorts). Technisch gezien ga jij je voornamelijk bezig houden met installaties die te maken hebben met energie en de opwekking daarvan. Zo heeft een generator – hoe groot of klein dan ook – bijvoorbeeld geen geheimen voor jou en ben jij bekend met de hele “energiecyclus:” van opwekking tot distributie.

Als “on-site ambassadeur” van FMJ ben jij representatief voor de dienstverlening en kwaliteit die de opdrachtgever van ons gewend is. In eerste instantie werk je in teamverband, echter na een gedegen inwerkperiode ga je zelfstandig aan de slag en zal je voor allerlei uitdagende situaties komen te staan. Een afwisselende spannende baan waar geen dag hetzelfde zal zijn!

Functie-eisen

 • Een afgeronde MBO Elektrotechniek en minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Enkele jaren ervaring als technicus binnen de Marine & Offshore
 • Bereid om regelmatig internationaal te reizen (verwacht en onverwacht)
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 •   Competenties

 • Zelfstandig
 • Vakkundig
 • Stressbestendig
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Flexibel
 • Bedrijfsprofiel
  Bij FMJ sta je midden in de industrie in de breedste zin van het woord. En dat vertaalt zich door in de prestigieuze projecten waaraan we werken: van revisies tot grootschalige nieuwbouwprojecten voor grote A-merken. We zijn een prominente speler binnen de branche; denk aan op- en overslag, petrochemie, marine & offshore en food & pharma. Elektrotechnisch, Instrumentatie en Industriële automatisering; wij staan altijd voor het beste resultaat.

  Wat bieden wij je?
  Wij bieden je een dienstverband van 40 uur per week aan met een aantrekkelijk salaris. Ook je secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima in orde. Daarnaast hebben we een goede ziektekostenregeling en uitgebreide opleidingsmogelijkheden voor je en wordt ook je pensioen goed geregeld. Tot slot heb je met 38 vrije dagen naast je werk veel vrije tijd.

  Klik hier om te solliciteren