Servicedeskmedewerker ict – YoungCapital B.V. – Schiedam

JobID=3.0.07

Heb jij kennis van bestaande technologieën en houdjij de opkomende trends in de gaten? Heb jij al werkervaring alsServicedeskmedewerker of technisch support medewerker en kan jijcommuniceren als de beste? Ga aan de slag als fulltimeServicedeskmedewerker bij een internationaal bedrijf in Rotterdam!Wat ga je doen? Als fulltime Servicedeskmedewerker ben jijverantwoordelijk voor het eerste-lijns contact met interne klantenen het bieden van oplossingen voor problemen die de klant ervaart.Denk aan problemen met pc, laptop, mobile device etc. De problemenworden door jou geanalyseerd en toegewezen aan de juiste resources.Je neemt de klant mee door het probleemoplossende proces, geefthier opvolging aan en jouw feedback. Je noteert, documenteert ensluit alles nauwkeurig af. Je hebt dan ook kennis van relevante ICTsystemen en ITIL/ISM processen.  De kennis van technologie dieje al hebt behoud je, maar je zorgt ook dat je hier steeds ingroeit. Je kan goed luisteren en communiceren en verzamelt dejuiste informatie om uitstekende service aan de klant te kunnenbieden. Je past je makkelijk aan de situatie aan en schakelt sneltussen de werkzaamheden. Het verwachte resultaat wordt door jougehaald en je zet graag net dat stapje extra voor de klant! Omdatjij al een paar jaar werkervaring in de IT hebt, help je ook meeaan het implementeren van verbeteringen aan de lopendeICT-projecten. Dit alles natuurlijk in lijn met de door het bedrijfgestelde Service Management-standaarden. Onze opdrachtgever biedtoplossingen om zware voorwerpen gemakkelijk te verplaatsen entransporteren. Dit doen ze niet alleen in Nederland, ze zijnwereldwijd actief en binnen vele verschillende industrieën. Ookzijn ze constant bezig met het bieden van slimmere en veiligereoplossingen.  Wat wij bieden Een fulltime baan in de IT voorminimaal een jaar met uitzicht op vast; Een mooi bruto salaris opbasis van je ervaring; Werken binnen een constant groeiend,internationaal bedrijf; Een zelfstandige job waar je zelf kennishebt én blijft ontwikkelen van alle technologieën; Een leuk teammet een informele werksfeer! Wat wij vragen: Minimaal mbo4 werk- endenkniveau; afgeronde ICT opleiding; Je hebt minimaal 3 jaar bew…Originele vacature is te vinden op StepStone.nl – Maak nu eenJobagent aan op StepStone en vind je droombaan!https://bit.ly/2KRdz1g Vind gelijkaardige jobs, informatie overwerkgevers en carrièretips op StepStone.nl!

Lees hier meer…