Teamleider Servicedesk – Itho Daalderop – Schiedam

JobID=4.0.07

‘’Harmoniseren, verbinden en oplossen’’ Iemand die van wanten weet en mee kan denken in (technische) oplossingen. Jouw medewerkers coachen op basis van wat je hoort en ziet. Je staat voor je team en stelt de juiste prioriteiten wanneer dat nodig is. Doortastend en analytisch. Je bent een aanpakker met een praktische instelling die graag zijn handen uit de mouwen steekt om er voor te zorgen dat jouw mensen zich kunnen ‘’uitsloven’’. Gaat jouw servicehart al sneller kloppen? Aangenaam, ‘’Toekomstschepper’’! Jouw speelveld Welkom bij de Servicedesk, onderdeel van de afdeling Service. De Service Desk bestaat uit twee helpdesks: de Technische Helpdesk en een klanten/consumenten Helpdesk. Samen met jouw team van 18 collega’s zorg jij er voor dat de klant op een juiste manier te woord wordt gestaan en (technische) servicevragen tijdig en op een juiste wijze worden afgehandeld. In deze functie werk je nauw samen met de Teamleiders Monitoring en Service Buitendienst. Hoe jij van toegevoegde waarde gaat zijn? Als Teamleider zorg je er eigenlijk voor dat jouw team zo efficiënt mogelijk aan de slag kan. Je bent verantwoordelijk voor de diverse klantnetwerken, draagt zorg voor een optimale bezetting en stuurt jouw team bij waar nodig. Onder jouw leiding zal het team verder groeien en ontwikkelen als team. Dit doe je door: Dagelijks een juiste kwaliteit van de klantgesprekken te realiseren. Zowel op basis van de opbouw als inhoudelijk op product technisch niveau; Resultaten en werkwijzen van de Servicedesk meetbaar te maken door het opzetten van een realtime dashboard dat mogelijk maakt dat analyses uitgevoerd worden. Het doel: de kwaliteit van de Servicedesk en haar processen optimaliseren; Op basis van terugkoppelingen “uit het veld” een verbinding te leggen met onder andere de marketing en innovatie afdeling binnen onze organisatie zodat ook zij verbeterslagen kunnen maken waar nodig; Klachtafhandeling te zien als een uitdaging. Voor jou is het een sport om een klacht op de juiste manier af te handelen en er uiteindelijk iets positiefs uit te halen. Stap jij aan boord? Het enige wat je hoeft te doen is solliciteren via de “solliciteer” button. Wil je eerst wat meer informatie? Mail of bel dan met Charlot…

Lees hier meer…