Teamleider Zorgcentrale – Incluzio – Schiedam

Functieomschrijving

De ZorgCentrale.nl (vestiging Schiedam) ondersteunt ouderen die langer zelfstandig en veilig thuis willen wonen. Wij zijn gespecialiseerd in hulpverlening in de zorgsector voor acute en onplanbare zorgvragen voor mensen met een hulpvraag of een beperking. Daarnaast participeren wij in vele innovatieve projecten in de zorg en welzijnssector, en is in de markt van persoonlijke alarmering een grote speler van betekenis. Creëren van klantwaarde, resultaatgerichtheid en samenwerken zijn voor ons belangrijke kerncompetenties. Wij hebben betrokken en gemotiveerde collega’s die samenwerken om klanten met een hulpvraag zo goed mogelijk van dienst te zijn.
ZorgCentrale.nl werkt landelijk, we hebben een eigen professionele zorgcentrale (24/7), eigen hulpverleners en een team alarmopvolging

Wat ga je doen
Als teamleider Zorgcentrale geef je leiding aan het dagelijkse proces en stuurt je dagelijks circa 20 medewerkers aan. Je bent in deze dynamische functie verantwoordelijk voor een kundig en betrokken team van medewerkers. Je coacht hen om de doelstellingen te behalen en je signaleert proactief eventuele knelpunten. Als teamleider ben je tevens meewerkend voorman en laat je hierin het juiste voorbeeld zien door kennisdeling te stimuleren en te fungeren als eerste aanspreekpunt voor de medewerkers.
Bovendien hou je de met de klant afgesproken kpi’s nauwlettend in de gaten en zorg je voor effectief en efficiënt afhandelen van alle externe contacten. Tevens adviseer je de manager van de Zorgcentrale over performance, bezetting en medewerkerstevredenheid. In geval van(technische) calamiteiten, onduidelijke situaties of specialistische dienstverlening pak je de regie in het team. Tenslotte ben je ook verantwoordelijk voor alle HR-taken binnen het team, denk hierbij aan ziekteverzuim en beoordelingcycli.

 

Wat je krijgt

Wat je krijgt
Je salaris is marktconform. Daarnaast ontvang je een onregelmatigheidstoeslag voor avond-, nacht- en weekenddiensten. Bij De ZorgCentrale.nl vind je bovendien een uitdagende werkomgeving waar je kunt werken aan zorginnovaties en daarmee aan betere gezondheidszorg voor onze klanten. Onze dynamische en groeiende organisatie biedt voldoende mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.
 

Wie je bent

Om succesvol te zijn als Teamleider op de Zorgcentrale zoeken we een stevige professional, die zowel analytisch sterk is, alsmede als peoplemanager het team kan inspireren en motiveren. Dit zonder de klantwens uit het oog te verliezen. Bovendien ben je communicatief sterk en in staat de impact van je beslissingen te doorzien.
Bovendien beschik je over het volgende:

  • Een afgeronde hbo-opleiding
  • Minimaal 2 jaar ervaring als leidinggevende van een soortgelijk team
  • Ervaring binnen de zorg is een pre
  • Tenslotte ben je bereid om dag- en avonddiensten te werken en minimaal 5 hele dagen per week beschikbaar te zijn. Eigen vervoer is nodig in geval van escalaties.

    Klik hier om te solliciteren