Uitvoerder – Klimaatgarant Solar – Schiedam

‘Probleemoplossend en stressbestendig’

Stop! Jij zoekt ons! Weet je waarom? Omdat je op zoek bent naar een functie waar je een belangrijke verantwoordelijkheid draagt. Omdat je het leuk vindt om projecten te realiseren en te gaan voor het beste resultaat. Omdat je proactief, daadkrachtig en flexibel bent. Een ‘Wereldverbeteraar’.

Jouw speelveld

Welkom bij Klimaatgarant! Opgericht om gemeentes en projectontwikkelaars te helpen bij de economisch verantwoorde ontwikkeling van energie neutrale woningen en woonwijken. Als Uitvoerder draag jij de verantwoordelijkheid om de projecten op het juiste moment met de juiste kwaliteit op te leveren in samenspraak met de klant. Je werkt in deze rol nauw samen met onze projectontwikkelaars, de planning en projectleiders.

Hoe jij van toegevoegde waarde gaat zijn?

Als Uitvoerder ga jij voor het beste resultaat. Je richt je op projecten met betrekking tot het boren van bronnen. Dit doe je door:

 • De planning van het project te bewaken, door middel van voor- tussen en eindschouw en te overleggen met de planning en projectleider;
 • Aanvragen van termijnbonnen bij de aannemer m.b.t. voortgang werk;
 • Kwaliteitscontroles uit te voeren op het werk dat gedaan wordt en de materialen die worden gebruikt;
 • De naleving van de veiligheidsvoorschriften te bewaken en toe te zien op een tijdige levering van de producten;
 • De voortgang en eventuele wijzigingen ten aanzien van de lopende projecten te bespreken in samenwerking met de projectleiders en werkvoorbereiders;
 • Aan te sluiten bij eventuele bouw- en (onder)aannemersvergaderingen.
 • Stap jij aan boord?

  Het enige wat je hoeft te doen is de volgende stap te zetten.

  Wil je eerst wat meer informatie? Mail of bel dan met Joris Belt ( Teamleider Uitvoering) via [email protected] of 010 4278 507. Maar je kunt ook op onze websites kijken.

  www.ithodaalderop.nl | www.klimaatgarant.nl

  Climate for life, heb jij het in je?

  Klik hier om te solliciteren