Vulploegmedewerker – Albert Heijn – Schiedam

Check onze socials

Past deze baan bij jou?

Minimaal 16 jaar oud Minimaal 4 en maximaal 6 uur per week beschikbaar Disabled geslecteerd als ondertitelingstaal1080p low geselecteerd als afspeelkwaliteit720p geselecteerd als afspeelkwaliteit480p geselecteerd als afspeelkwaliteit360p geselecteerd als afspeelkwaliteit1080p geselecteerd als afspeelkwaliteit ! ! ! ! !

Als vulploegmedewerker bij Albert Heijn help je bij het lossen van de vrachtwagens en vul je de schappen. Je zorgt ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet en je helpt klanten als zij een product niet kunnen vinden. Dit doe je samen met jouw team. Zo help je elkaar en is het iedere dag weer gezellig.

Voor deze functie moet je een aanpakker zijn. Je vindt het leuk om in teamverband te werken en klanten tevreden te houden. Tenslotte komt jouw beschikbaarheid overeen met de gevraagde werktijden in bovenstaand rooster.

Hoe wordt mijn salaris berekend?

Je uurloon wordt bepaald aan de hand van de CAO. Als je 12 uur of minder werkt per week, ontvang je een all-in uurloon. Dat is het uurloon plus een aantal componenten die ook direct per periode uitbetaald.

Als je 13 uur of meer (maximaal 40) werkt per week, ontvang je eveneens een uurloon aan de hand van de CAO. Bepaalde componenten ontvang je jaarlijks zoals bijvoorbeeld vakantiegeld. Je hebt daarnaast recht op vakantie of adv uren. Tijdens een sollicitatiegesprek leggen we het graag aan je uit.

Klik hier om te solliciteren