Webcare Medewerker – careermaker – Schiedam

Bedrijfsomschrijving

DELTA Fiber Nederland met haar merk “Caiway” is hetsnelst groeiende internet- en telecombedrijf van Nederland. Deorganisatie groeit in rap tempo, wat ook kansen voor jou oplevert.Ze zijn gevestigd in Schiedam vlak naast het station. Met het OVben je dus zo bij jouw nieuwe job! Je gaat hier te werk als OnlineKlantenservice Medewerker in een open en gezellig team. Je kuntjezelf ontwikkelen door het volgen van interne trainingen, jekrijgt 1-op-1 coaching en je hebt mogelijkheden om verder te komenin je loopbaan. Binnen deze functie kom je in aanmerking met denieuwste ontwikkelingen in de telecom- en klantcontact branche enga je probleemoplossend, klantgericht en ondersteunend tewerk.

Functieomschrijving

Als Webcare Medewerker bij Caiway verveel je je nooiten krijg je de kans om veel te leren. Jij bent namelijk hétaanspreekpunt bij Caiway voor klanten die contact opnemen met demeest uiteenlopende vragen. Denk aan klantvragen over technischeissues met betrekking tot internet, tv en telefonie, verhuizingen,facturen en nog veel meer. Jij helpt en adviseert klanten viaWhatsApp, LiveChat en als je een creatief taaltalent bent, bestaatde mogelijkheid om dit ook te gaan doen op openbare berichten viaFacebook en/of Twitter.

Je bent flexibelinzetbaar en hebt de wil om je te verdiepen in de uiteenlopendeonderwerpen binnen de Telecom. Als je leergierig bent, dan ben jebij ons aan het goede adres. Je verbetert je kennis continu door detrainingen die je zal volgen, zodat jij de klant zo goed en snelmogelijk kan helpen. Dus; een uitdagende technische vraag, eenwijziging in een televisie pakket of het geven van advies over hetjuiste product? Je formuleert een duidelijk antwoord en laattegelijkertijd je persoonlijkheiddoorschemeren.

Jij krijgt energie van het helpenvan mensen en vindt het leuk om klanten tevreden te stellen en tehouden. Door goed te lezen en door te vragen weet jij op elke vraaghet juiste antwoord te vinden. Klantvriendelijkheid en servicestaan hoog in het vaandel bij Caiway. Wat de oplossing ook is, jijals Webcare Medewerker zorgt ervoor dat klanten goed geïnformeerden tevreden het gesprek afsluiten.

Functie-eisen

 • HBO werk- endenkniveau;
 • Je zoekt een job voor 24 tot 40 uurper week en bent flexibel inzetbaar tussen 08:00 en 22:00 (dus ookin de avonden of weekenden!);
 • Ervaring bij eenklantenservice of een soortgelijke functie is eenpré;
 • Technische affiniteit; jij bent degene diethuis het modem aansluit of bent leergierig genoeg om jezelf ditaan te leren;
 • Analytisch bijtertje; jij weetwaar je moet zoeken en zoekt tot je hetvindt!;
 • Communicatief sterk en een gezondedosis klantbegrip en geduld;
 • Creativiteit in devorm van het aandragen van een oplossing en in schrijfstijl via deonline kanalen;
 • Stevige ontwikkeldrive; wat jevandaag niet weet, weet je morgen!;
 • Je bent eengoede lezer met talent voor probleemanalyse;
 • Jebent een goede multitasker; je weet overzicht te behouden wanneerje meerdere issues tegelijkertijd oplost;
 • Jehebt stiekem gezocht naar spel- of taalfouten in dezevacaturetekst.

Arbeidsvoorwaarden

Als Webcare Medewerker start je met een uurloon van€11,05 bruto. Daar bovenop ontvang je ook 8% vakantiegeld,vakantiedagen en reiskostenvergoeding op basis van €0,19 ct perkilometer of volledige OV vergoeding. Daarbij biedt Caiway jouuiteraard een uitdagende job met veel mogelijkheden voor verdere,persoonlijke ontwikkelingen (denk hierbij aan trainingen,opleidingen en extra verantwoordelijkheden) binnen een helegezellige en open werksfeer!

Klik hier om te solliciteren