Accountbeheerder, Gemeente Den haag – Randstad – Schiedam

JobID=10.0.13

Als accountbeheerder bij de gemeente Den haag fungeer je als intermediair tussen de relaties en de interne organisatie. Jij bent belangrijk voor het klantcontact en relatiebeheer.

wat bieden wij jou

 • Reiskosten 0,09ct per KM. (ook met ov.)
 • Een opdracht tot 31 december 2021
 • Salaris: € 15,92 – €23,02 per uur o.b.v. ervaring
 • Onbeperkt toegang tot ons (online) trainingsaanbod
 • 36 tot 40 uur per week

wie ben jij

Jij kent als accountbeheerder de grafische industrie va A tot Z en past alle communicatiemiddelen toe. Je bent deskundig in het adviseren van opdrachtgevers en denkt mee in de behoeftes van de klant. Hiernaast ben je/heb je;

 • Minimaal een afgerond MBO 4 diploma richting projectmanagement
 • Ruime ervaring met grafische productieprocessen
 • Brede kennis van zowel traditionele als hedendaagse communicatie-uitingen
 • Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Klantgericht
 • Een afgeronde grafische opleiding
 • Een goedfunctionerende thuiswerkplek

wat ga je doen

Je adviseert opdrachtgevers op orderniveau, denkt mee over de vormgeving en materiaalkeuze en de uitvoering hiervan. Hier maak je offertes voor in overleg met de klant, je controleert berekeningen en legt de offertes vast in het contentmanagementsysteem (Multi-Press).
Je draagt zorg voor de voortgang van de uitstaande offertes en dossiers. Ook ben je verantwoordelijk voor een juiste uitvoering van het inkoopbeleid. Je besteedt zelfstandig werkzaamheden uit aan externe (contract) partijen en maakt binnen je mandaat prijsafspraken met klanten en leveranciers. Hiernaast ben je/heb je;

 • proactief oplossingen bieden en evaluatiegesprekken voeren
 • Dagelijks planningsoverleg en verantwoordelijk voor de productieplanning

waar ga je werken

Multimedia verzorgt media- en communicatie (uitingen) van en voor de gemeente Den Haag. Zij bieden haar gemeentelijke klanten op een marktconforme wijze een oplossing voor al hun vragen en problemen op het vakgebied. Multimedia biedt uitstekende service en hoogwaardige kwaliteit, waarbij meedenken als accountbeheerder het uitgangspunt is. Binnen Multimedia verzorgen de accountbeheerders in teamverband de traffic rond zowel de order/intake (advies) als de vormgeving en de feitelijke productie. Dit alles met als doel een voor de gemeente Den Haag zo goed mogelijke kwaliteit tegen zo laag mogelijk kosten te realiseren, waar bijrechtmatig inkopen het uitgangspunt is. De accountbeheerders vallen onder de afdelingsmanager. Hiernaast ben je/heb je ;

 • Ervaring met Multipres (pré)
 • Een teamplayer
 • Werken in een team van 12 medewerkers

Interesse en heb je de gevraagde ervaring? Reageer snel, maar uiterlijk 28 januari 12.00 uur. Solliciteer via de sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Voeg bij “Waarom ben je geschikt” een korte maar krachtige toe. Je motivatie sturen we mee naar gemeente Den Haag.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees hier meer…