Baliemedewerker Verkoopadviseur groothandel – Eminent Groep – Schiedam

Ben jij een representatieve en klantgerichte Installatiemonteur of Loodgieter die de stap wil maken naar een functie als Baliemedewerker Verkoopadviseur in een winkel voor de professionele installateurVrijwel dagelijks halen klanten uit de installatiebranche hun materialen voor die dag op. Ruim 4.500 producten zijn direct uit voorraad leverbaar of via E-commerce bestelling binnen 24 uur beschikbaar. Jij bent binnen deze functie verantwoordelijk voor het adviseren van de klant over de verschillende producten. Met jouw technische en materiaalkennis ben je een gesprekspartner op niveau en kan jij de klant optimaal van dienst zijn.Ook ben je verantwoordelijk voor het gehele voorraadbeheer en de voorraadadministratie. Je houdt nauwlettend bij welke bestellingen gedaan moeten worden zodat producten en materialen altijd voldoende aanwezig zijn. Daarbij zorg je voor een opgeruimd en overzichtelijk magazijn.Je werkt in een informele en collegiale omgeving waar je veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt. Als echte aanpakker zorg jij samen met je collega&rsquos dat alles op de vestiging op rolletjes loopt. Samen ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van jullie &lsquoeigen&rsquo winkel.VerantwoordelijkhedenAdvies geven over en verkopen van materialen aan klanten aan balieBestellingen correct afhandelen verzamelen en bonnen makenBeheren van goederen en het magazijnZorgen voor de netheid van magazijn en balie

Klik hier om te solliciteren