Basis-psycholoog – Argos Zorggroep – Schiedam

Wat ga je doen?
Als psycholoog ben je zelfstandig verantwoordelijk voor de psychologische diagnostiek, poliklinische screening en behandeling en voer je zelfstandig interventieaanvragen uit. De patiëntenpopulatie bestaat uit somatische en psychogeriatrische patiënten, die zowel intramuraal, extramuraal, kortdurend als langdurend in zorg kunnen zijn. Bij de psychogeriatrische patiënten kan sprake kan zijn van ernstige psychosociale en/of psychiatrische problematiek.

Je wordt aangestuurd door en legt verantwoording af aan de teammanager Expertise en Behandeling. Je maakt deel uit van het multidisciplinaire behandelteam van de locatie en je bent onderdeel van de vakgroep psychologie. De vakgroep bestaat uit GZ-psychologen, systeemtherapeut, basispsychologen en een psychologisch assistent. Daarnaast werk je samen met de gedragsconsulenten en ondersteun je medewerkers in de zorg in het omgaan met probleemgedrag.

Waarom is dit de baan voor jou?

 • Je hebt een universitaire opleiding Psychologie afgerond, bij voorkeur met accent op neuropsychologie.
 • Je beschikt daarnaast over goede sociale vaardigheden en goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en bij voorkeur enige jaren ervaring in de ouderenzorg, gericht op omgaan met complex gedrag, (neuro-)psychologische diagnostiek en begeleiden van verzorgende teams .
 • Je bent in staat zelfstandig te werken alsmede samen te werken in een multidisciplinaire setting.
 •  
  Wat bieden wij jou?

 • Een afwisselende baan ;
 • Samenwerking met een gemotiveerd, gezellig en hecht team, waarin de sfeer ongedwongen is. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen;
 • Toegang tot alle leuke trainingen van zodat jij je continu kunt blijven ontwikkelen . Klik snel op de link om te zien welke trainingen jij kunt volgen;
 • Een marktconform salaris, schaal FWG 60, (Max. €4.744,40,- per maand op basis van een 36-urige werkweek);
 • Een vaste eindejaarsuitkering die bestaat uit een volledige 13e maand , vakantietoeslag (8%), een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en natuurlijk diverse collectieve zorgverzekeringen;
 • Een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden, waardoor je minder betaalt voor een smartphone, laptop, tablet, fitness of een fiets .
 • Goede ontwikkelmogelijkheden, d.m.v. frequente werkbegeleiding en actief scholingsbeleid. Binnen ArgosZorggroep is er tevens een GZ-opleidingsplaats;
 • Klik hier om te solliciteren