Binnendienst Medewerker – WerkTalent – Schiedam

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een wereldwijde leverancier van grondstoffenvoor substraten en bevinden ons in Schiedam (in de buurt vanRotterdam en Den Haag). Wij beschikken over meerdere veenderijenvoor de levering van veengrondstoffen. Daarnaast zijn we ook actiefin de kokosproducten, houtvezel en andere materialen.

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naareen Medewerker Binnendienst met Commercieel Inzicht!

Functieomschrijving

Je gaat de functie vervullen van MedewerkerBinnendienst met Commercieel Inzicht. Dit betreft een veelzijdigefulltime job, waar jij de orders van leveranciers tot aan de klantverzorg met uiterste precisie. Verder ga je de buitendienstondersteunen bij de handel, door de orderafhandeling en het daarbijbehorende vastleggen van data. Jij bent een vraagbraak voor onzein- en externe klanten. Je beheert ook het kwaliteitszorgsysteemvan RHP (kwaliteit) en RPP (duurzaamheid).

Functie-eisen
Watverwachten wij van jou?

 • Afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur richtingoffice)
 • Goede beheersing van de Nederlandse enEngelse taal
 • Duidelijke interesse en kennisvan het digitaliseren en automatiseren van administratieveprocessen
 • Goed werkzaam in teamverband,flexibel en stressbestendig
 • Jij weet ons teverrassen met jouw gevoel voor verantwoordelijkheid ennauwkeurigheid.

Arbeidsvoorwaarden
Je komtterecht binnen een professionele en informele organisatie, waarinnovatie en kwaliteit voorop staan. Je kan hier het volgendeverwachten:

 • Salarispassend bij de functie
 • Afwisselende fulltimefunctie met vast werk
 • Veelzijdigetaken
 • Goedearbeidsvoorwaarden
 • Ontwikkelingsmogelijkheden
 • Leuk teamcollega’s

Verder zorgen korte lijnen ervoordat er snel geschakeld wordt en zijn een stimulans voor eigeninitiatief. De informele en open werksfeer draagt bij aan eenprettige omgang met collega’s, waarbij persoonlijke ontwikkelingwordt gestimuleerd. 

Klik hier om te solliciteren