Deskundige Infectiepreventie (DIPper) GGD – Matchpartner – Schiedam

Onze opdrachtgever GGD zoekt met spoed een Deskundige Infectiepreventie. Je geeft voorlichting over infectiepreventie ter voorkoming en bestrijding van infectieziekten, met een accent op COVID-19.

Daarnaast ga je vanuit de GGD inspecties uitvoeren bij een diversiteit aan zorginstellingen. Vaste locaties maar ook tijdelijk opgezette. Deze inspecties zijn er op gericht om veiligheid van patiënten en medewerkers te waarborgen. Samen met je directe collega Deskundige Infectiepreventie ga je gezamenlijk een plan uitstippelen om de diverse instellingen te informeren over de te nemen maatregelingen. 

Als Deskundige infectiepreventie ben je onderdeel van het team Publieke Gezondheid en kom je te werken in het team infectiebestrijding. Met jouw kennis en ervaring weet je de richtlijnen helder te communiceren. Jij informeert en signaleert en rapporteert terug aan je teamleider. 

Klik hier om te solliciteren