Field Service Engineer PLC – CareerValue B.V. – Schiedam

De Functie:

Onze klant is op dit moment op zoek naar een ervaren Field Service Engineer die wilt bijdragen aan het opbouwen van een nieuwe afdeling. Je gaat nauw samenwerken met Frontoffice, Service Coördinators, Project Service Engineer en de Service Manager. Als Field Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het verlenen van service, het verhelpen van storingen en het upgraden van de systemen van dit bedrijf. Ze zorgen er voor dat je goed ingewerkt wordt en alle kneepjes op de werkplaats meekrijgt, waardoor je al snel zelfstandig Internationaal te wek kan gaan.

Welke werkzaamheden kan je verwachten:
– Aanpassing, afstelling en functioneel testen en afstellen van het systeem (inclusief hardware en software) om software engineering ondersteuning te krijgen van collega’s indien nodig.Het uitvoeren van onderhoud op de geleverde systemen.
– Zelfstandig de storingen in de installatie van binnen- en buitenlandse klanten oplossen (inclusief elektrische aansluitingen).
– Upgrades en retrofits uitvoeren op bestaande systemen.
– Trainen en ondersteunen van operators en onderhoudsmonteurs bij de klant.

Gevraagd Profiel:

– Afgeronde MBO of HBO opleiding richting industriële automatisering, besturingstechniek, informatica of elektrotechniek.
– Kennis en ervaring met Allen Bradley (Rockwell) en/ of Beckhoff is een pré.
– Een praktische instelling.
– Zelfstandig kunnen werken.
– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
– Bereidheid om tot maximaal 30% te reizen naar klanten in het buitenland.

Arbeidsvoorwaarden:

De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed. Goed salaris, pensioen, veel opleidingsmogelijkheden, een dertiende maand, lease auto en flexibiliteit.

Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Freek Westerveld op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 021 of 06 14 73 06 12 . Solliciteren kan ook door te mailen naar [email protected]

Dienstverband:

Vast

Salaris:

3000 – 4000 euro

Specialisatie:

PLC Software Engineer

Gerelateerd:

PLC engineer, Elektrotechniek, Vacature PLC, Siemens S7, Allen Bradley, Omron, Beckoff, PLC SCADA, DCS, programmable logic controller, programmeerbare logische sturing, een elektronisch apparaat met een microprocessor

Klik hier om te solliciteren