Hardware Engineer E&I locatie Zeeland – FMJ Group – Schiedam

Hardware Engineer E&I locatie Zeeland Voor onze locatie FMJ E&I Zeeland in Vlissingen zijn wij op zoek naar een Hardware engineer E&I, instrumentatie LV/HV. Als hardware engineer E ben je verantwoordelijk voor het elektrotechnisch ontwerpen van de installaties van de klant en ook het opstellen van specificaties is onderdeel van je takenpakket. Vanuit deze opgestelde specificaties draag jij zorg voor de benodigde hardware engineering en het ontwikkelen van de benodigde elektrotechnische tekeningpakketten inclusief een technisch dossier. Je werkt samen met de projectleider, lead engineer en software engineers maar kan ook goed zelfstandig werken. Tevens onderhoud je goede contacten met de klant en leveranciers. De algehele FMJ-organisatie en een lange termijn relatie met de klant speelt een grote rol. Functie-eisen HBO Elektrotechniek of aanverwant richting (MBO met HBO werk- en denkniveau is ook mogelijk). Voor de werkzaamheden beschik je uiteraard over adequate kennis van de geldende richtlijnen en normen en de benodigde ervaring met AutoCAD en E-Plan. Ervaring met MS Office is vereiste zoals MS Visio, Excel en Access. Ervaring met Vision is een pré. Goede communicatieve vaardigheden. Creatief, innovatief en zelfstandig. Goed kunnen samenwerken in een team. Taken Opstellen van installatie-eisen in het Nederlands danwel Engels Definiëren van de scope Bijhouden en detail ontwerp van installaties Aansturen tekenaar(s) Het ontwerpen van elektrotechnische en instrumentatie installaties aan de hand van de zelf opgestelde en gedefinieerde specificaties. Begeleiden van paneelbouw, acceptatietesten en inbedrijfstellingen. Profiel Afgeronde MBO+ of HBO In bezit van VCA-vol of bereid deze te halen Industriële en/of Maritieme ervaring is een pré Kennis van ATEX-richtlijnen is een pré Kennis van functionele veiligheid is een pré Kennis van midden/hoogspanning is een pré Beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift Beheersing van de Engelse taal in woord en schrift Goede communicatieve eigenschappen Accuraat en een klantgerichte en flexibele instelling Je bent bereid eventuele opleidingen te volgen voor het uitbreiden van het kennis niveau FMJ is een platte organisatie met korte lijnen. Zelfstandig werken en het tonen van eigen initiatief is belangrijk. Er zijn goede opleiding- & ontwikkelingsmogelijkheden en de arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld.

Klik hier om te solliciteren