Hoogspanningsmonteur – van nes + plaisier personeelsdiensten – Schiedam

JobID=1.0.21

Dit is jouw moment! Als je als hoogspanningsmonteur ons team komt versterken ben je werkzaam op verschillende locaties op verschillende plekken in zowel het binnenland als buitenland. Je zal je bezighouden met de montage en/of reparatie van (kabel) garnituur tegenover uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Als hoogspanningsmonteur zal je je bezighouden met de montage en/of reparatie van (kabel)garnituren. Je verricht de werkzaamheden onder leiding van een Site Coördinator of een Supervisor in zowel het binnen als het buitenland. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van verkregen werkopdrachten, instructies en aanwijzingen. Tevens sta je als hoogspanningsmonteur voor de kwaliteit en de netheid van het eigen werk evenals het zo efficiënt mogelijk uitvoeren van dit eigen werk. Je meldt incompleetheden, defecten en afwijkingen aan het gereedschap, kabels en garnituren of het niet kunnen voldoen aan de kwaliteits-, en veiligheidseisen aan de direct leidinggevende.

Vaardigheden

 •  Minimaal afgeronde WTB – Elektro opleiding;
 •  In het bezit van een VCA basis of bereid deze te behalen;
 •  Aantoonbare ervaring binnen de elektrotechniek en metaalbewerking;
 •  Je hebt ervaring met het lezen van technische tekeningen en lassen;
 •  Leidinggevende capaciteiten en ambitie om hierin door te groeien;
 •  Je bent instaat om zelfstandig te functioneren in het buitenland, spreek en schrijfvaardigheden in vreemde talen zoals Engels, Duits en Frans zijn een pré;
 •  Beschikking over de nodige computerkennis en het werken met Office en PDA;
 •  In bezit van een rijbewijs B.

Over de werkgever

Onze opdrachtgever is een wereldwijde groep, actief in het ontwikkelen. Produceren, leveren en installeren van uiteenlopende toepassingen in de energie en telecom industrie. De opdrachtgever is een grote internationale organisatie, actief in 50 landen met een sterke positie in de high-tech markt.

Wat wij bieden

 • Een werkweek van 40 uur;
 • Uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een riant salaris tussen de €2.200,- en €3.200,- afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals onder andere een SAO toeslag, weekendtoeslagen en maaltijdtoeslagen;
 • 25 vakantiedagen en 13 Adv dagen;
 • 13e maand;
 • Doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Afwisselende werkplekken zowel in het binnenland als in het buitenland.

Lees hier meer…