Hoogspanningsmonteur – vannesenplaisier – Schiedam

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een wereldwijde groep, actiefin het ontwikkelen. Produceren, leveren en installeren vanuiteenlopende toepassingen in de energie en telecom industrie. Deopdrachtgever is een grote internationale organisatie, actief in 50landen met een sterke positie in de high-techmarkt.

Functieomschrijving

Dit is jouw moment! Als je als hoogspanningsmonteurons team komt versterken ben je werkzaam op verschillende locatiesop verschillende plekken in zowel het binnenland als buitenland. Jezal je bezighouden met de montage en/of reparatie van (kabel)garnituur tegenover uitstekende primaire en secundairearbeidsvoorwaarden.

Als hoogspanningsmonteur zalje je bezighouden met de montage en/of reparatie van(kabel)garnituren. Je verricht de werkzaamheden onder leiding vaneen Site Coördinator of een Supervisor in zowel het binnen als hetbuitenland. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen vanverkregen werkopdrachten, instructies en aanwijzingen. Tevens staje als hoogspanningsmonteur voor de kwaliteit en de netheid van heteigen werk evenals het zo efficiënt mogelijk uitvoeren van diteigen werk. Je meldt incompleetheden, defecten en afwijkingen aanhet gereedschap, kabels en garnituren of het niet kunnen voldoenaan de kwaliteits-, en veiligheidseisen aan de directleidinggevende.

Functie-eisen

 •  Minimaal afgeronde WTB – Elektroopleiding;
 •  In het bezit van een VCA basisof bereid deze te behalen;
 •  Aantoonbareervaring binnen de elektrotechniek enmetaalbewerking;
 •  Je hebt ervaring met hetlezen van technische tekeningen enlassen;
 •  Leidinggevende capaciteiten enambitie om hierin door te groeien;
 •  Jebent instaat om zelfstandig te functioneren in het buitenland,spreek en schrijfvaardigheden in vreemde talen zoals Engels, Duitsen Frans zijn een pré;
 •  Beschikking overde nodige computerkennis en het werken met Office enPDA;
 •  In bezit van een rijbewijsB.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een werkweek van 40uur;
 • Uitzicht op een vastdienstverband;
 • Een riant salaris tussen de€2.200,- en €3.200,- afhankelijk van jouw kennis enervaring;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden,zoals onder andere een SAO toeslag, weekendtoeslagen enmaaltijdtoeslagen;
 • 25 vakantiedagen en 13 Advdagen;
 • 13emaand;
 • Doorgroei- enontwikkelingsmogelijkheden;
 • Afwisselendewerkplekken zowel in het binnenland als in hetbuitenland.

Lees hier meer