intercedent – Randstad – Schiedam

Functieomschrijving

Vind je het leuk om mee te denken met HRvraagstukken, verbeteren van processen, kan jij jouw hoofd koelhouden als jij een dag van te voren moet opschalen met 5flexwerkers en wil je dicht bij klant en flexwerkers staan? Dan benjij de intercedent die wij zoeken! Voor ons account team inSchiedam zijn wij opzoek naar een fulltinme intercedent/ plannervoor vijf dagen per week.

wat ga jedoen?

Je zorgt voor eensluitende dag- of weekplanning voor je klanten. Dat betekent snelschakelen, maar natuurlijk ook zo veel mogelijk vooruitkijken. Komter een drukke periode aan? Dan check jij of je genoeg mensen in jepool hebt en vul je deze eventueel aan met nieuwe flexwerkers.Verwacht de klant in de zomerperiode meer mensen nodig te hebben?Dan speel jij daar vroegtijdig op in.

Zowelmet de klanten als met de flexwerkers zijn de lijntjes kort. Zijweten dat ze op jou kunnen rekenen en andersom geldt natuurlijkhetzelfde. Verder willen de flexkrachten die voor ons werkenuiteraard salaris ontvangen. Dit is een groot onderdeel van deadministratieve taken. Daarnaast moeten de arbeidsovereenkomsten,plaatsingen en verplichte documentatie tot in de puntjes op ordezijn.

locatie, tijdenen collega

Op tijd beginnen, op tijdklaar! De werktijden zijn van 07:00 tot 16:00. Vanaf onze inhouselocatie heb je dagelijks contact met de klanten en flexwerkers. Inde ochtend verzorg je de opkomstcontrole. Jij bent hetaanspreekpunt voor vragen van de flexkrachten, tevens los je allespoeddiensten op.

Je bezoekt regelmatig deklanten en zit met hen om tafel voor gesprekken omtrent planning,flexbehoefte en prestaties van de huidige flexkrachten.
Je neemt een kijkje op de werkvloer om even ‘hallo’ te zeggenof om een kort praatje te maken met jouw flexwerkers encontactpersonen. Dit alles doe je natuurlijk niet alleen. Samen metWyonavorm je een hecht team. Wyona is en ervaren collega dieje graag alle kneepjes van het vak leert.

bereikbaarheidsdiensten
In dezerol werken we met bereikbaarheidsdiensten. Dit betekent dat hetteam van maandag tot en met zondag bereikbaar moet zijn tussen07.00 uur tot 21.00 uur. De bereikbaarheidsdiensten verdeel jeonderling. Uiteraard staat hier een vergoeding tegenover: Maandagt/m vrijdag= €17,50 per bruto dag. Weekenddienst (za & zon)=€75,00 bruto. 
 

overjou

 • goed op je plek in eenlogistieke of productieomgeving;
 • fulltimebeschikbaar;
 • hbo-werk/denkniveau;
 • communicatief vaardig: zowel metklanten als flexwerkers communiceer jij op het juisteniveau;
 • stressbestendig: je houdt het hoofdkoel en gaat goed om met tijdsdruk en ad-hocsituaties;
 • zorgvuldig en alles overziend: jekunt met tien dingen tegelijk bezig zijn en toch het overzichtbehouden;
 • flexibel en denkend inoplossingen;
 • snel schakelen tussenverschillendewerkzaamheden.

watbieden wijjou? 

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden,een jaarcontract bij start en prima startsalaris tussen de €2.100en €2.300 bruto per maand o.b.v. 40 uur (in overleg tebepalen);
 • Een uitgebreid inwerktraject (internmaar ook extern) waar je alle kneepjes van het vak leert enuitgebreid kennis maakt met Randstad alswerkgever;
 • Laptop, telefoon die je ook privémag gebruiken en primareiskostenvergoeding;
 • Een ruim maandelijksbenefit budget waarmee je zelf kunt kiezen tussen extra vrije dagenof de aanschaf van bijv. een fiets, tablet, sportabonnement ofopleiding;
 • Interessante bonussen én demogelijkheid om twee keer per jaar een persoonlijke outperformancebonus te behalen.
   

ontwikkel jetalent bij team Randstad
Werken bij Randstadstaat gelijk aan werken aan jezelf. Als startende intercedent beginje direct met de onboarding. Als er een potential in jou schuilt,krijg je de kans om deel te nemen aan het Randstad PotentialTraject. Laat je daar je kwaliteiten zien, dan is jouw volgendecarrièrestap snel gemaakt. Bij Randstad sta jij zelf aan het roervan je eigen loopbaan maar wij geven je de begeleiding en de ruimteom je te ontwikkelen en je talent te ontdekken. Zodat jij alles uitjezelf kunt halen!

waaromRandstad?
Al meer dan een halve eeuw brengtRandstad mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maarwereldwijd. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiestvoor een carrière. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijkegroei en je vindt grote diversiteit aan functies binnen heelRandstad Groep. Dit biedt jou als intercedent interessantecarrièreperspectieven: 80% van ons hoger management is binnen onzeeigen organisatie opgeklommen.

sollicitatieprocedure
Enthousiast geworden ove…