Lader en losser – Werk Talent – Schiedam

Over de functie Hoe ziet jouw dag als lader/losser er uit?In de functie van lader/losser verricht jij allerlei werkzaamheden in het magazijn/de loods. Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van trucks en containers en je zorgt dat zendingen voor transport/belading op tijd en correct klaar staan. Ook ben jij verantwoordelijk voor de zendingen welke binnenkomen en uiteraard controleer jij deze zendingen op juistheid. Bij een foute zending grijp je tijdig in zodat meerdere fouten voorkomen kunnen worden. Naast deze werkzaamheden help je je collega’s waar nodig en houd je je bezig met overige loods werkzaamheden.Deze fulltime functie verricht je in zowel dag- als nachtdiensten, zo werk je de ene week dagdienst en de week daaropvolgend in de nachtdienst, in het weekend ben je over het algemeen gewoon lekker vrij.
Wat wij bieden Onze opdrachtgever heeft je heel wat te bieden:Een bruto maandsalaris tussen de €1.740 en €1.930 o.b.v. 40 uur p/w. (exclusief toeslagen)Werken in ploegendiensten in de vorm van ‘week op – week af’ReiskostenvergoedingVast werk (fulltime) met uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgeverDiverse doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijfNachtdiensten en overuren tegen 125%Een actieve feestcommissie (uitjes, sinterklaas & kerst)
Wat wij vragen Onze opdrachtgever vraagt het volgende van je:Aantoonbare werkervaring met laden en lossenEigen vervoer (auto)De wil om te werken in ploegendiensten (dag/nacht)Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschriftJe bent fysiek sterk en betrouwbaar
Over het bedrijf Wie onze opdrachtgever precies is, houden wij nog even voor je geheim maar om toch je interesse te wekken geven wij wel alvast enige informatie prijs. Onze opdrachtgever is namelijk een specialist in het importeren, exporteren en opslaan van allerlei producten. Zo lossen (importeren) en laden (exporteren) ze allerlei zendingen vanuit en naar heel Europa. Zendingen die middels containers en trailers vervoerd worden over de weg en over het water. Daarnaast is men tevens gespecialiseerd in de opslag van ADR-goederen. Dat onze opdrachtgever een grote speler is mogen duidelijk zijn, dit kan ook niet anders met meer dan 30.000m2 aan opslagmogelijkheden, een eigen ‘distri-park’ en het zeer kundige en ervaren personeel. Onze opdrachtgever is gevestigd in de haven van Rotterdam. Zeer gemakkelijk te bereiken vanuit Den Haag, Midden-Delfland, Westland, Vlaardingen, Schiedam en alle omliggende steden/dorpen.

Klik hier om te solliciteren