Leidinggevend Installatiemonteur – Eminent Groep – Schiedam

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Leidinggevend Monteur Werktuigkundige installaties. Hierbij maak je deel uit van de projectgroep Utiliteit W. De Leidinggevend Monteur voert zelfstandig installatie werkzaamheden uit aan alle installaties volgens de specificaties in de opdracht en stuurt daarbij een team van monteurs aan. Het betreft een&nbspvaste functie.De werkzaamheden bestaan globaal uitDe technische voorbereiding en organisatie van het werk ter plaatse in overleg met de projectleider of werkvoorbereider.Begeleiden van de monteurs het co&oumlrdineren van de werkzaamheden op de bouw in samenspraak met de aannemer en het bewaken van de uitvoering van de werkzaamheden volgens gegeven specificaties en planning.Het tijdig signaleren van verstoringen in de voortgang het bewaken van meer-minderwerk en het rapporteren aan de projectleider of werkvoorbereider.Controleren en beoordelen van de kwaliteit van de werkzaamheden van de monteurs.Inkoop van materialen in overleg met de projectleider en verantwoordelijk voor ontvangst controle en aftekenen van geleverde materialen op een project.Afhandeling van werk- enof projectbonnen.Verlenen van assistentie bij het plaatsen vervangen en onderhouden van alle technische installaties volgens gegeven specificaties en planning.Verantwoordelijk voor de oplevering van de technische installaties.

Klik hier om te solliciteren