Pizzamaker Schiedam – Domino’s – Schiedam

Wat bieden wij jou?

Zoek je afwisselend werk in een enthousiast team? Wordt dan pizzamaker bij Domino’s en maak met veel plezier onze verse lekkerste pizza’s. Je werkt voor een goed salaris en kiest zelf je uren. Je leert pizza’s bakken als de beste, ervaart hoe gaaf teamwork is en werkt met collega’s die je vrienden kunnen zijn. 

JOUW BAAN

Je geeft zelf aan wanneer je kunt werken. Op de uren dat je bent ingeroosterd moet je alle pizza’s die op ons menu staan kunnen bakken. Afhankelijk van de bestellingen uiteraard, maar wat een afwisseling. Dit doe je samen met je collega’s die al net zo enthousiast zijn als jij. Alleen de beste pizza’s gaan de deur uit en daarvoor ben jij verantwoordelijk. Je controleert de kwaliteit en herstelt de producten die niet goed zijn bereid.

Bij vlagen is het hard werken, wij noemen dat de ‘rush’. Meestal rond etenstijd. Dan bewaar je de rust en het overzicht. Je zorgt er met je team voor dat de kwaliteit gehandhaafd blijft en de klanten snel geholpen worden. Wanneer het iets rustiger is pak je al het werk aan dat nodig is op de vestiging. Je zorgt voor de bevoorrading, ruimt op en houdt alles schoon. Als er overleg plaatsvindt ben je hierbij betrokken of geef je input indien nodig.

DIT BEN JIJ

Je bent trots op veel verantwoordelijkheid. Onze pizza’s zijn van heel hoge kwaliteit en jij werkt daaraan mee! Het liefst hebben we dat je de kwaliteit zelfs verbetert. Kom maar door met nieuwe ideëen. Je werkt snel, kunt goed plannen en organiseren en vindt de ‘rush’ het leukste moment van de dag. Je communiceert duidelijk met je collega’s en je enthousiasme werkt aanstekelijk. Je houdt de keuken schoon en vindt hygiëne heel belangrijk. Evenals klantvriendelijk, een andere vanzelfsprekendheid in deze functie.

DIT BIEDEN WIJ

  • Een uurloon behorend bij je leeftijd. Je salaris hangt dus niet af van het aantal pizza’s dat je maakt.
  • Een (bij)baan die je goed kunt combineren met je studie of andere bezigheden.
  • Flexibiliteit. Je laat ons weten wanneer je graag wilt werken.
  • Heel veel plezier in je werk bij een snelgroeiend bedrijf waar het nooit saai is.
  • Alle training en coaching die nodig is om van jou de beste pizzabakker te maken.
  • Werkkleding.
  • Veel eigen verantwoordelijkheid ongeacht je leeftijd. Hierdoor kun je al jong veel leren en jezelf ontwikkelen.
  • De mogelijkheid om eigen baas te worden van je eigen Domino’s vestiging. Heb je andere ambities dan hebben we veel andere functies om in door te groeien.
  • Klik hier om te solliciteren