Product Engineer Ventilation – Klimaatgarant Solar – Schiedam

“Innovator & drive to be the best” Ben jij klaar om onze ventilatieproducten t.b.v. woningventilatiesystemen te verbeteren? Detailontwerpen maken, 3D printen en testen in ons eigen laboratorium. Jij weet de balans te vinden tussen functionaliteit, kostprijs, maakbaarheid en design. Ben je zo’n persoon die niet alleen wil starten maar ook wil finishen? Iemand die zich niet bij de eerste tegenslag uit het veld laat slaan. Zo’n positivo! Wil jij meewerken aan het verder verhogen en borgen van de kennis van ons team? Wij maken graag kennis met je, Innovatiegoeroe! Jouw speelveld Welkom op de afdeling Innovation. Jij gaat aan de slag binnen het team Ventilatie, één van de vier teams binnen de Innovatieafdeling (50 FTE). Een dynamische, veelzijdige en collegiale werkomgeving. Samen met jouw 11 collega’s ben jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het lifecycle beheer van de ventilatie producten binnen Itho Daalderop. In deze rol rapporteer je aan de Innovatie Manager Ventilatie. Hoe jij van toegevoegde waarde gaat zijn? Jij gaat aan de slag met het ontwerpen van ventilatieproducten t.b.v. woningventilatiesystemen. Samen met het gehele team ga jij voor het beste resultaat. Dit ga je doen door: Onderdelen 3D te printen om vervolgens het ontwerp te kunnen testen in ons laboratorium; Het detailleren van de ontworpen componenten voor onze partners in Solid Works; Contact te onderhouden met leveranciers over de ontworpen componenten, gekozen materialen en technieken; Te schakelen met de projectleider, productmanager, inkoop en productie. Een goede afstemming is belangrijk; Deel te nemen in het teamoverleg voor de aan jou toegewezen projecten; Op de hoogte te blijven van nieuwe technieken en materialen in jou discipline. Stap jij aan boord? Het enige wat je hoeft te doen is de volgende stap te zetten. Wil je eerst wat meer informatie? Mail of bel dan met Coen Schut (Innovatiemanager team Ventilatie) via [email protected] of 010 4278 507. Maar je kunt ook op onze websites kijken. www.ithodaalderop.nl | www.klimaatgarant.nl Climate for life, heb jij het in je?

Klik hier om te solliciteren