Project Engineer W | Healthcare – HNR. Het Nieuwe Recruitment – Schiedam

https://neuvoo.com/img/logos/onlyengineerjobs.png?empname=HNR. Het Nieuwe Recruitment-10

Een drukke tijd voor de ziekenhuizen. Ten alle tijden is het belangrijk dat een ziekenhuis goed draait. Met dit uitgangspunt zijn wij op zoek naar een Project Engineer W die weet van aanpakken. Heb jij ervaring in de ziekenhuizen en wil je je buigen over complexe vraagstukken om te zorgen dat we de OK’s , patiëntenkamers , CT-scan, Laboratoriums op de juiste manier kunnen ontwerpen en inrichten? Dan ben je bij SPIE Healthcare aan het juiste adres!Je bent verantwoordelijk voor het hele project en de aansturing. Daarbij heb je: Verantwoordelijk voor het technische ontwerp van een project. Werken in een integraal team voor met projectleider, werkvoorbereiding, tekenaar, calculatie, monteurs etc;Volgen van richtlijnen voor ontwerp en creatieve technische oplossingen;Kan andere engineers functioneel aansturen;Ruimte voor eigen inbreng;Toegankelijk team, informele sfeer en resultaatgericht;Ongelimiteerde ontwikkel mogelijkheden bij SPIE als grote organisatie.

Klik hier om te solliciteren…